Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pablo

14. 1. 2008 17:25
co jsem se vlastně dozvěděl?

"Skutečný důvod - mít své ovce, rozumějte poslance ČSSD, pod absolutní kontrolou. Co kdyby někdo z těch lidí měl mozek, používal jej a volil Klause?"

To mi stačí. Neumte používat jazyk na ostří nože, tak aby vás bylo možné obdivovat. Tak to prostě nedělejte. Pro lidi kteří se na to podívají z neutrálního úhlu pohledu se řadíte od vyváženého pohledu na dění stejně daleko od středu jako mistr Rath. Jen z druhé strany. Vy chcete aby se opozice chovala hloupě,chcete mít svůj terčík.

Ale proč? On z toho stejně nevychází vtipný politický komentář, s překvapivými odhaleními ale spíš textová snaha ujistit vaše čtenáře o tom, že i po této události se(překvapivě) nezměnil váš názor na politickou scénu s vrcholem v  upocené snaze o "ostrý jazyk" skrytý do hesla, že pokud má poslanec za ČSSD mozek, volil by Klause, pokud mu to strach dovolí. Nemá to vtip, nemá to zajímavou myšlenku, nemá to nic.Hlavně že pochválíme pantátu Klause...

0 0
možnosti

Josef Myslín

14. 1. 2008 17:38
Re: co jsem se vlastně dozvěděl?

Právo na váš pohled vám brát nebudu... :-)

Ať si poslanec ČSSD (či jakýkoliv jiný) volí, koho chce, pokud to ovšem nebude volba vynucená strachem...

0 0
možnosti

Kenny

14. 1. 2008 14:29
Informace voličům

Od hodně politiků často slýchám něco na způsob: "Když se vám nelíbí rozhodování parlamentu (senátu, vlády), tak si zvolte příště někoho jiného"

Když pominu fkat, že je to téměř nereálné, protože strany si pořadí na kandidátkách určují sami, podle čeho by se měli v takovémto doporučení občané řídit, když by všechna hlasování byla tajná? A neříkejte, že hlasování o prezidentovi je pricipiálně něco jiného než hlasování třeba o reformě. Předem s vámi nebudu souhlasit, neboť podle obojího si volič může a chce dělat úsudek o jednotlivých stranách i lidech. 

0 0
možnosti
JR

honzarov

14. 1. 2008 10:43
Rozdíl

Víte Myslíne, v tom je ten velký rozdíl mezi tupci tohoto blogu jako jste vy, Šimoník, Malý a podobní trapáci.

Normální lidé tam už nechtějí Klause kvůli jeho namyšlenosti, narcisismu, urážení a kreténským názorům. Vy a zdejší spolek modrotupců ho tam asi chce jen kvůli tomu, aby po jeho případné výhře jste se mohli vysmívat "poraženým" . Bohužel poražení jste už teď vy, svoji vlastní ubohostí a omezeností.

0 0
možnosti

Glock

14. 1. 2008 11:46
Re: Rozdíl

Podle sebe soudím tebe, že ano? "Ad hominem" užívá hodně duševních nedochůdčat (zleva doprava). Máte ode mne potvrzení, že se k nim můžete směle zařadit. Štempl si nechte vystavit tam, kam na tyhle názory chodíte - do hospody.

0 0
možnosti

K. Dušek

14. 1. 2008 10:06
J.Myslín : S Klausem v čele, si republiku rozvracet nedáme.

Rudé Právo,  rok 1948,  člen ÚV KSČ  Václav Kopecký :

" Statisíce lidí na Václavském náměstí a miliony lidí a miliony našich dělníků, rolníků a pracujíci inteligence oslavili zvolení Klementa Gotwalda prezidentem Československé republiky. Tím byla definitivně poražena a znemožněna prohnilá buržoazie v naší vlasti. "

Tento blog , rok 2008,  Mladý konzervativec, dosud kupodivu bez funkce  Josef Myslín : 

" A my se budeme Vaší porážkou a vaším zesměšněním bavit a budeme oslavovat znovuzvolení Klause prezidentem republiky "

Pane Myslíne Vy to někam dotahnete P.S  Pane Myslíne, až zase budete lhát , že jste to neřekl , nebo že jste to řekl, nebo myslel nějak jinak, tak to co pišete, najdete na konci tohoto Vašeho článku.

0 0
možnosti

Glock

14. 1. 2008 11:41
Re: J.Myslín : S Klausem v čele, si republiku rozvracet nedáme.

Dát tyto 2 věci vedle sebe a porovnávat je ?

Hmmm, pane Dušku, zamyslete se, tohle přirovnání nesedí. Víte proč?

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

14. 1. 2008 8:40
Překvapuje mne, že pravicový volič

vystupuje proti transparentní a veřejné volbě. Důvod bude jiný -ODS nechce, aby celý národ a svět viděl, že byl Klaus zvolen poslanci KSČ. 

0 0
možnosti

pablo

14. 1. 2008 8:13
Jdu do práce

ale už se těším jak se nad tím článkem odpoledne zasměju(ještě jsem jej nečetl, nicméně pan myslím nepřekvapí. nikdy.);-D Opět to bude pohled na věc z nadhledu, bohužel přes polarizační brýle které pouštějí navíc jen modrou barvu světelného spektra. Aneb Mysín a jeho kouzelná modrá hůl na bití nepřátel:-P

0 0
možnosti

Martin Brezina

14. 1. 2008 7:44
Pan Myslín, demokrat

Nevím, kdo je tady trapný, pane Myslíne. To,co dělá (v tomto případě) Rath, je legitimní politický boj, nic víc. Navíc, případy sociálně-demokratických poslanců, kteří se náhle, pár měsíců po volbách, rozhodnou jít proti své straně a podporovat zcela protikladnou vládu,  a znehodnotit tak mandát, který dostali od voličů, to je hodně ošklivě zapáchající. Tím spíš, že to není poprvé. A o vašich oslavných ódách na Výclava Klause, které hraničí s servilním zbožšťováním a la Kim Ir Sen, radši nebudu moc psát, to už opravdu je dost smutný humor, který usvědčuje sám sebe. . .

0 0
možnosti