Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krásný popisek "Svět není černý ani bílý, jen někteří lidé si to myslí. Svět je barevný a pestrý...a proto je krásný." Je sranda, jak všichni rusofilové se prohlašují za nestrannné. V případě popisku je to ještě zábavnější, že autor obhajující pestrý svět se zastává Putina, který nechává vraždit své oponenty. Ok, k článku.

USA nemá geopolitický prostor. Nemá ho ani Indie, ani Čína, Brazílie, Nigérie, Indonésie, Německo, ... . Prostě nikdo, krom Ruska, jehož myšlení je stále zabržděno ve studené válce. Západ studenou válku ukončil. Proto má snahu zapojit do světové ekonomiky káždého, včetně Iráku, Ukrajiny či Ruska.

Asi nikdo z diskutujících neví kdo vyprovokoval Majdan, takže jakmile ho někdo označí za Západní hračku, je jasné, za čí mužstvo hraje.

Rusko není velmoc. Velmocí je USA a za 10 - 20 let jí bude Čína. Rusko bude navždy jen lokální velmocí. Víte proč? Protože USA a Číně šlape ekonomika. Navíc, USA má na celém světě stabilní spojence. Rusko je respektované jen díky jaderným zbraním. Tečka. Co se ekonomiky týče, nebýt plynu a ropy, bylo by ekonomicky někde na úrovni Běloruska či Ukrajiny. Ostatně, úroveň korupce má podobnou. Ne, tohle skutečně není velmoc. To je malé dítě s velkou hračkou.

Putinovi se musí přiznat jedno. Vyvedl Rusko z Jelcinovského chaosu a zavedl tam pořádek. Výborná věc, za tohle je mu Rusko a celý svět vděční. Ale, to je bohužel vše.

3 0
možnosti
Foto

Pane Pavle Rusko nechce svět podle americké režie a může si to dovolit na rozdíl od panáčkujících poskoků typu Polska, Kanady či pobaltských trpaslíků, kterým Vy říkáte "spojenci."

Američané si představují spolupráci se spojenci jako wolfowitzův diktát. Není divu, že o takovou "spolupráci" ve skutečnosti nikdo nestojí. Jenže poskoci uvázaní na řetězu NATA si nemohou dovolit to, co silné Rusko.

Tento velký stát obdařený přírodními zdroji nestojí o roli velkého Kuwajtu ani jakoukoli jinou roli kterou by mu chtěli samozvaní světoví četníci přisoudit. Jde si svou cestou a kamarády si vybírá jinde.

Ve světě neplatí přání otcem myšlenky ani "co by kdyby". Rusko je respektovaná velmoc a suroviny má a nemusí proto ze svých občanů dělat mravenečky makající od úmoru do úmoru za hrst rýže na den a ještě půjčovat chronicky předluženému strýčkovi Samovi jako je tomu v Číně.

S těmi údajnými "putinovými vraždami oponentů" nebuďte směšný a buď je věrohodně dokažte nebo o nich nepište:-)

3 1
možnosti
KV

Kolem olympiády v Soči ta propaganda byla opravdu nechutná. Třeba naše média vystupovala jako jeden muž, to je zajímavé, to snad musel někdo řídit. A nejvíce perlil Karas, zpravodaj České televize ! O to více jsem ocenil naše sportovce, kteří se do té nechutnosti nezapojili!!

4 3
možnosti
MS

Jako reklama na parlamentní listy dobrý. Jinak nesmysly.

3 1
možnosti
JP

Velice si vážím inteligentních lidí, k nímž se bezesporu řadíte i Vy. Ignorujte místní povokatéry, které na rozdíl od bláznů živí někdo jiný, jenom ne Bůh. Nenechte se provokatéry otrávit. Lidé, kteří vyjadřovali své názory jiným způsobem, než negací, kvůli provokatérům diskuzi opustili.  Nedejte se a pište, nezbývá, než bojovat. Kdo podlehne v boji se spodinou, která očividně nechodí do práce, jenom zahlcuje diskuzi nepřetržitým proudem ponižujících žvástů " rund um die Uhr"? Potom nad námi ti, kteří mají celý den k dispozici, aby měli nad těmi, kdo nemohou okamžitě reagovat,"psychologický náskok". To znamená, že provokatéři zesměšní každého, kdo kromě diskuze chodí do práce a nemůže tak reagovat na jejich provokace, i kdyby stokrát chtěl.

4 1
možnosti
MS

To vypadá na třídní boj....:-P

1 2
možnosti
Foto

J77o95z29e65f 23N16o36v42a44k

13. 9. 2014 22:42

Ano ano. Velký Satan jenom čeká na to aby si podmanil svět a pomocí rozšiřování NATO se dostal až k hranicím mírumilovného Ruska. Naštěstí se objevil velký osvícený gosudar, který chudákům Rusům vrátil ztracenou hrdost a pocit velmoci.

Větší pitomost jsem dlouho nečetl.

8 5
možnosti
Foto

Ano pochopil jste to správněR^:-)

0 0
možnosti
JK

Mezi tím Vyvadil ...

"Tak není sporu o tom, že Putin bude muset přitvrdit. Musí brát Západ tvrdě pod krkem...Jinak bychom toto delírium nikdy neskončili...

PS. Stále přemýšlím o konturách, co mu chci napsat. A jedním ze závěrů je, že musí být k Západu ocelově tvrdý. Oni si slušnost nezaslouží." 8-o8-o

3 1
možnosti
JR

J25a22r41a 65R18a49n11k

13. 9. 2014 21:18

Tak tak,mate pravdu....je nebezpecny, jako kazdy sociopat, damy si mysli, ze je charismaticky....ta amfora, dobre vymysleneX

3 4
možnosti
PD

No mě to mediální ohlupování zachvátilo zcela a myslím, že na rušení sankcí je dost času - jak jinak dát najevo, že ty Putinovy lži nepatří do této oblasti a této doby.

3 0
možnosti
MM

Cituji: "Vladimír Putin je moudrý státník, kterého bych klidně volil." A kdo Vám v tom brání odstěhovat se do Ruska a Putina volit furt.;-D Že by Vám za nastěhování se na velkou Rus bránila EU nebo USA?;-D

13 5
možnosti
Foto

Pane Menšíku nepochopil jste z článku vůbec nic:-)

7 6
možnosti
Foto

Výborný a kvalifikovaný rozbor skutečného stavu věcí.

USA budou tak dlouho provokovat Rusko, až nakonec vyvolají válku v Evropě.

Jen jsem překvapený, jak vedení EU na slovo Američany poslouchá a jedná proti zájmům nejen EU, ale i proti udržení míru v Evropě.

Jako by se zbláznili.

Karma R^

7 15
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6928x
Svět není černý ani bílý, jen někteří lidé si to myslí. Svět je barevný a pestrý...a proto je krásný.