Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem rád, že přibývá lidí, kteří už nepodléhají vlivu nepřetržité a lživé americké propagandy.

2 1
možnosti
JK

R^ Veľmi dobre napísané. V západných krajinách rozhodujú o politických rozhodnutia nadnárodné koncerny, prípadne kmotrovia v pozadí. A politici sa zväčša len riadia ich "doporučeniami". Či už sú to zbrojárske a farmaceutické koncerny alebo poľnohospodárska lobby.

S čím si však môžeme byť istí, že v Rusku to funguje naopak. Tam naopak oligarchovia musia cára-báťušku poslúchať na slovo a nerobiť žiadne caviky. Ak nie sú spokojní, tak veľmi rýchlo môžu skončiť za hranicami alebo vo väzení.

Často nad tým rozmýšľam, ktorý systém je lepší. Ktorí politici môžu urobiť viac pre svoju krajinu - v západnom systéme alebo v tom ruskom?

Komické je, že zatiaľ čo na Západe sú oligarchovia vykresľovaní ako nepriatelia demokracie (Berlusconi, Murdoch, Babiš), tak ruskí oligarchovia sú pre Západ naopak symbolom demokracie...

2 1
možnosti
Foto

Nomen omen. Tak nepokrytou adoraci Putina a RF aby pohledal. Všichni mužici milovali Lenina , Stalina , Brežněva ..... a nyní Putina.

Jsou skutečnosti , které nejdou logicky vysvětlit a pochopit . Zbožnění Putina mnohými , jinak normálními a inteligentními lidmi , je jednou z nich.:-)

2 2
možnosti
Foto

I69v15o 19C17i14l53i66c37h

28. 9. 2014 8:02

Asi jsme četli každý jiný článek, já tam žádnou adoraci Putina či Ruska nenašel. Nomen omen - asi jste se sekl ;-)

4 1
možnosti
MN

Svělý článek. A vyjádřil jste jednu důležitou myšlenku, kterou mám v hlavě už nějakou dobu.

Že totiž absurdně právě v Rusku je dnes ta demokracie v původním slova smyslu. Důkazem toho, že Putin naslouchá Rusům a hájí jejich zájmy, může být jeho popularita, která v současnosti překročila 80% a stále stoupá.

V EU v současnosti už nevládne lid, ale umělé, lidem nevolené elitní skupinky, které si žijí svůj vlastní život odtržený od reality. Snaží se hájit zájmy především menšin, imigrantů a deviantů a neatraktivní většinu buzerují direktivami, kvótami, nařízeními, opatřeními, omezeními, vyhláškami.

Kde máme my nějakého takového Putina, kterému by důvěřovalo víc jako 80% obyvatel Evropy a který by hájil zájmy většiny?

8 5
možnosti

Milovník konspiračních teorií, který se strašně diví, že v USA jsou mrchy. Kapku přehlíží, že všechny státy jsou ovládany stejně agrogantními šmejdy jako USA a kapku přehlíží, že jeho milované Rusko je na tom ještě hůře než jím nenáviděné USA.

2 6
možnosti
Foto

I91v49o 87C29i88l66i78c71h

27. 9. 2014 20:25

Víte co mne nepřestává fascinovat na fanaticích Vašeho typu? To, že když někdo není zcela bezmyšlenkovitě proti Rusku, tak je dle Vás Rusko automaticky miluje. A zcela ignorujete, že třeba dotyčný nikterak neadoruje či nenávidí ani Rusko, ani EU či USA (tím netvrdím, že i autor, ale nic podobného v článku ani nenaznačil), jen je realista bez ideologických brýlí.

8 1
možnosti
Foto

I71v24o 76C52i47l33i47c83h

27. 9. 2014 16:42

Zní to velice logicky, to se některým nebude líbit ani trošku ;-)

5 1
možnosti
Foto

Tím nadpisem jste to stoprocentně vystihl.R^

12 3
možnosti
JC

Jenom souhlasR^ Ale tady si to od některých schytáváte a ještě schytáte. Pravda se některým ani trošku nelíbí.

7 3
možnosti
JH

Až na tu "Lybii". Buďme rádi za NATO, jen aby dělalo to co mu přísluší, tedy být obranným paktem. Tuto funkci neplní a nebrání severoatlantickou společnost před  nájezdy muslimáků, naopak je mnohdy podporují, viz. "humanitární bombardování" Bělehradu. Napřed byl Assad ohromný nepřítel a chtěli jsme jej humanitárně bombardovat. Dnes o Assadovi ani slovo, ale bojujeme proti IS, proti tomutéž bojuje i Assad. Takže? Co si má jeden obyčejný člověk z toho vybrat? Jsme opravdu příčetní?

3 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, omlouvám se všem za přehození měkkého a tvrdého i/y ve slově Libye respektive libyjský. Originál by to mělo být podle Wikipedie takto: Daulat Lībijā.

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6928x
Svět není černý ani bílý, jen někteří lidé si to myslí. Svět je barevný a pestrý...a proto je krásný.