Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Dal jsem karmu. R^Za odvážný názor, ale zcela jistě se ne vše zakládá na skutečnostech. 

Putin to má těžké. EUSA ho ženou do války, na Ukrajině ve vedení tupci, na východě Ukrajiny zelení mužíci, co nechtějí být masakrováni gardisty z Kyjeva, které si absolutně nezvolili za své zákonné zástupce... Ale je to zdatný šachista, tak je třeba mu věřit. Na ty naše válečné štváče rozhodně spoléhat nelze.

3 5
možnosti
PK

P35e81t19r 56K66u18č56e44r93a

30. 8. 2014 20:24

Nejen podle jeho vlastniho osobnostniho testu, je idealni vudce a vojevudce. Jmeno Vladimir znamena svetovlada. Tedy co by asi mohl chtit?

5 2
možnosti
JL

Co chce Putin?   Patrně v nějaké modifikované podobě obnovit Sovětský svaz, s

dominantní rolí Ruské federace.    Euroasijská Unie?

7 2
možnosti
PK

P74e31t29r 36K15u69č36e47r95a

30. 8. 2014 20:14

Uvedomujete si, ze separatiste jsou Putinova teroristicka organizace, ktera ma na triku napr. sestreleni civilniho letadla a dalsi veci, nad kterymi zustava rozum stat? Tady fakt nemuze byt o nejake prestizi vubec zadna rec.

6 7
možnosti
MT

A nějaké důkazy ?

7 2
možnosti
Foto

Rád bych věděl, z čeho autor čerpá, když mluví o přímé podpoře povstalců armádou RF.

9 4
možnosti
MT

Vzhledem k tomu že na světě je jen jediný člověk, který takovou podporu popírá, tak zřejmě vyhodnocuje dostupné informace s pomocí occamovy břitvy.

5 0
možnosti
Foto

Co chce Putin?  Jako každý člověk u moci - větší moc.

6 3
možnosti
Foto

Kdepak Putin, chce ovládnout Ukrajinu a Azovské moře a tím zbývá poslední krok ovládnout přes samozvanou republiku Podněstří získat Moldavsko. Co bude dál je ve hvězdách.

2 1
možnosti

Ta válka jen tak neskončí, Putin si nemůže dovolit prohrát a ukázat doma slabost a je to vidět na neustálých vojenských kolonách z Ruska a na eskalaci bojů. Krymem namlsal sebe a celé rusko, teď nepřestane , dokud k němu nevybojuje přístup suchou nohou.

 A další cíl? Euroasijský svaz...nečekají nás klidné časy.

8 5
možnosti
MP

Jediná jistota udržení míru, bude-li Porošenko jednat s rebely. Jiná možnost neexistuje.

6 6
možnosti
Foto

a s kým na Kyjev jednat??? Se samozvanci, kteří se sami postavili do čela??? Které nikdo, nikdy nevolil. Koho vlastně zastupují???

11 1
možnosti
Foto

ještě dovětek - nedávno těmi vůdci byli ještě ruští občané

6 0
možnosti
MN

autor pise podle toho co mu rikaji nase media .. ale je treba se podivat trochu vice otevrenyma ocima - ony ty zvesti, ktere basti Kyjevu cely svet a ten toho sakra vyuziva, to o tech vitezstvich nebyla pravda, nejspis autor neslysel ani velitele povstalcu (protoze uz to nejsou teroristi, ani prorusti separatisti - kdyz bylo moc rozhovoru s nimi i s lidmi kteri tam ziji a podporuji je) ze vyzbroj maji ze skladu od armady, a potom to co nechavaji UA na miste kdyz utikaji .. a to, ze utikaji je fakt, ktery zrovna dnes vyvstal, kdyz se vraceji zpatky i dezerteri, nejen ti uzavreni v obkliceni. Je hodne kuriozni a velky ustupek, ze je povstalci pustili i se zbranemi. Kyjev na to, kdyz volali o posily, reagoval tak, ze je dostanou, ze uz jedou, ale nejelo nic, pote co mel byt vytvoren onen koridor pro odchod, tak opet Kyjev nesouhlasil a dal rozkaz ze se maji probit, coz by vsichni zaplatili zivotem, takze se radeji vzdali a oddesli po svych. Mozna pro pochopeni situace je dobre si precist clanek od cloveka ktery v tech mistech v nedavnych dnech byl:

http://marekhavlicek.blogspot.nl/2014/08/ukrajina-centrum-donetska-pul-den-se.html?m=1

omluvte gramatiku, dulezity je obsah toho sdeleni! Navic k cemu by Rusko potrebovalo Ukrajinu? Znicenou? Zadluzenou? Jedine snad pristup ke Krymu po sousi ale kvuli tomu by neposilali stovky vojaku nekam bojovat. Ono je to stejne postavene na hlavu, ze by si Putin vzpomnel, ze bude posilat na Ukrajinu vojacky po deseti dvaceti, padesati? K cemu by to pomohlo? Vzdyt Kyjev vzdy prokoukl jejich rejdy, jen projelo tech triadvacet transporteru a naladaku, hned rano hlasili, ze je jejich delostrelci znicili .. sakra a dneska nekdo tvrdi, ze je tam tisicovka, jiny uz rika pet tisic, a dalsi hovori o deseti tisicich? .. Kdyby Rusko chtelo vyhlasit Ukrajine valku, tak je behem dvou tri dnu po valce!

8 6
možnosti
MN

nemusite souhlasit s mym nazorem, ale clanek primeho ucastnika a na faktech ktere uvadi,minusy nic nezmeni. Kdybyste alespon napsali nejaky argument proti, nejaky dukaz - no nic .. staci minusy, jsou snazsi - dik!

4 5
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6928x
Svět není černý ani bílý, jen někteří lidé si to myslí. Svět je barevný a pestrý...a proto je krásný.