Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Media, největší lháři. Na východě Ukrajiny jsou separatisté, v Sýrii

 bojovníci za osvobození.

Když se tahle "morálka" vezme důkladně, tak Američané jsou separatisté od Anglie, my od Rakouska a dalo by se pokračovat.

Na tom všem mne irituje ne, že se tyhle věci dějí, to se dá pochopit, ale ta neustálá oblbující propaganda, lhaní a prodejnost ze všech stran.

2 0
možnosti
KK

Vystihl jste téměř dokonale příčiny "blbé" nálady v Česku.Jen chci doplnit, že se lživé informování tragicky podepisuje hlavně na domácí politické scéně.To, že se k moci derou neestébácké struktúry stělesněné Babišem a jeho ANO bude mi líp, je nabíledni.Tomu však předcházele masívní "protikorupční" agitace všech médií.Český občan je historicky dosti odolný proti těmto manýrům.Tak byla nasazena velkokalibrová munice v podání Šlachty a Ištvána.Bez skutečných nebo polopravdivých důkazů jsou obviňováni lidé. kteří by jen mohli mít odlišný názor na věc.Zveřejněné "odposlechy" primátora Kubery jsou toho nezvratným důkazem.A co odpovědní činitelé?Ticho po pěšině.Tady už nestčí jen diskutovat, tady už se musí konat a to nejlépe ručně.Co bychom také mohli po takových "osobnostech" jako je Dluhoslav Sobotka chtít?Chovanec ho zrazoval u Zemana a on ho vezme do vlády.Je to tajtrdlík.A pozor madam Krnáčová se učí česky.

2 2
možnosti
Foto

vy máte blbou náladu???

Já tedy ne.

2 1
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2934x
Svět není černý ani bílý, jen někteří lidé si to myslí. Svět je barevný a pestrý...a proto je krásný.