Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Serotonin

19. 6. 2011 22:57
0 0
možnosti
S

Serotonin

19. 6. 2011 22:54
trochu faktu pro vas aneb kdo je Vaclav Klaus?

Člověk, který ve značné míře dělal (v devadesátých letech) to co teď kritizuje (subvence, protekcionismus, přímá a nepřímá regulace, lobbying). Člověk, který se habilitoval a skládal profesuru, za stejných podmínek jako komunističtí pohlaváři v padesátých letech, ve zrychleném řízení. Člověk, kterého habilitační a profesorskou práci nikdo neviděl. Člověk, kterého předlistopadová publikační činnost není k nalezení. Kdopak tak pečlivě uklidil? Člověk, který byl zaměstnán v Prognostickém ústavu, který byl Sovětskou pojistky v případě pádu vlády, významní členové museli být v KGB, na světe KGB zřídilo 25 takových ústavů. Člověk, který v době kdy vysokoškolské vzdělání mělo 8% obyvatel (studenti byli kádrováni, výlet na západ byl pro většinu národa nemožný), tráví několik let studiem na zahraničních školách, měsíční školné ve výši několika ročních platů občana ČSSR mu platilo ministerstvo zahraničí a školství.

0 0
možnosti
S

Serotonin

19. 6. 2011 22:55
Re: trochu faktu pro vas aneb kdo je Vaclav Klaus?

Člověk, kterého spolupracovníci a přátelé jsou agenti komunistické kontrarozvědky, KGB nebo lidé na Rusko silně napojení. Člověk, který se snažil zamezit (mimo jiné) plynovodu z Německa a prosazuje ruské zájmy. Člověk, který se zasadil o propuštění komunistické vražedkyně prokurátorky Brožové-Polednové. Člověk, který se vydává za odborníka, ale jeho praktické kroky vedly k devastaci české ekonomiky (Margaret Thatcherová prohlásila, že je odpovědný za vytunelování ČR). Rozkrádání a právní vakuum využil k podpoře Kožených, Janoušků a spol., kteří do rukou STB převedli majetky státu (většina členů představenstva HF byla důstojníky StB, dále PENTA, PPF, ORCO, Central Group, Agrofert aj.). Člověk, který razil mafiánskou myšlenku českého stříbra do českých rukou (Stehlík, Soudek, Charouz aj.), která vedla k devastaci českých podniků. Člověk, který lhal českým občanům o výjimečných kvalitách ekonomické reformy

0 0
možnosti
KJ

zpetak

19. 6. 2011 22:43
No, nevim pane "snaduzdost ".

Kdyby jste v krame ukradl propisovacku a ostraha Vas chytla, mel by jste z ostudy kabat a domu se vracel kanalama. Kradez pera od pana prezidenta byla zcela prokazana a je fakticka. Do dnes zahranicni novinarske a humoristicke servery jej davaji na vylepsenou nedele.Ale misto"z ostudy kabat" jej jeste chvalite a vidite v tom podpasovku cizich mocnosti. Vlastne se na par okamziku muzete citit jak prezident Ceske republiky. Staci ukrast propisovacku v krame. Budete na sebe hrdy....

0 0
možnosti
MK

taras

19. 6. 2011 7:57
Náhled na Václava Klause

není záležitostí mých nebo vašich osobních dojmů a preferencí, pane Musílku, ale je to záležitost chladně analytická. Za socialismu referent ve státní bance  (nikoliv v provozu), potom v prognostickém ústavu, tedy dvě tzv. zašívárny. Po revoluci politik, který napáchal tomuto státu nedozírné škody díky téměř naprosté anihilaci státního majetku. Podílel se na destrukci morálky tohoto národa, ještě dnes svými výroky (naposledy o stávce a propuštění stávkujících), za které by většina evropských politiků ve své zemi musela abdikovat, žene zemi někam za Balkán. Svými exkurzy do ekologie a antievropanstvím z nás dělá směšné figurky, vždyť nás reprezentuje.

.

Na druhé straně výrazně lepší politik než ekonom, jeho NĚKTERÉ zahraničně politické postoje jsou racionální a jde s nimi relativně odvážně proti proudu (Srbsko, Rusko, Německo, USA). Tedy negativní osobní vlastnosti a velice špatné konkrétní výsledky jeho působení silně převažují.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

19. 6. 2011 7:48
Počty jeho odpůrců do ještě větších.

Omyl, autore. Nesmíte si vymýšlet  zkreslující informace,  když se snažíte utvořit nějaký obraz. To moc smrdí lží! Kdybyste pozorně a poctivě sledoval vnímání Václava Klause českou veřejností, sám byste si  uvědomil, že to není pravda. Nějaký smyšlenky německého tisku nemůžete brát jako bernou minci - a pero, to je závist těch, kteří se nemají čím chlubit. Jako třeba Janečkova ČT, která to rozpoutala. Proč asi?

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1354x
Mám pocit, že jsem prožil tři životy - a to je mi teprve 50. Taky mám pocit, že jsem se za tu dobu naučil udělat si vlastní názor.

Seznam rubrik