Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Luboš

16. 2. 2008 20:25
Vy v ODS jste se na Snítilého skládali ?

Pane Musile jste členem ODS, tedy už z definice člověk čestný, slušný,pravdomluvný a statečný. Řekněte tedy prosím, kolik ODS stál poslanec ČSSD Snítilý a kolik jste na to přispěl Vy osobně?

0 0
možnosti
JS

ikaika

16. 2. 2008 20:55
Re: Vy v ODS jste se na Snítilého skládali ?

čestný, slušný,pravdomluvný a statečný.;-D,nemusím doufám, abych takový byl vstupovat, že ne?

0 0
možnosti

M.Pešek

16. 2. 2008 20:01
P.Musile a demagogové všech zemí a jednoho názoru spojte se!

Stalo se, co se stát muselo. Příznivci V.Klause z presidentské volby jsou kompletní. Tady za ně píše P.Musil.  Na Slovensku za ně a kupodivu téměř stejně, mluví ožralý nacionaliste Slota (viz dnešní Nova). No a za chvíli se ještě přidá pan Šimoník a spolek bude kompletní.

0 0
možnosti

Petr Musil

16. 2. 2008 20:25
Re: P.Musile a demagogové všech zemí a jednoho názoru spojte

vyborne Pesku, dedukce!! takze kdyz ja reknu, ze je dneska sobota a Slota taky rekne, ze je dneska sobota, automaticky z toho vyplyva, ze jsem nacek typu Slota?? nebo jak jste to myslel? nebo slo jen o to si plivnout?R^

0 0
možnosti

Štěpán Binko

16. 2. 2008 19:09
JP a jedovatá slina

Ať vše dopadlo jak dopadlo, tak  poraženým je právě JP, nikoli Jan Švejnar. Ten dosáhl mnohem více než kdokoli čekal.

Ale skutečnými poraženými jsme my všichni. To co pánové Paroubek, Hašek a Sobotka předvedli, tak to na dlouhou dobu poznamená celou naši politickou scénu. Jejich zneužívání imunity a permanentní osočování všech z podvodů a uplácení a to bez jakéhokoli důkazu, znehodnocování výsledků demokratické volby a pomlouvání se díky nim stává standardem jednání nejen v politických kruzích, ale i mezi lidmi. A to je bohužel odporné.

Co bránilo JP souhlasit s 3. kolem 1. volby v jeden den současně s 1. a 2. aby předešel potenciální korupci? Že by podle sebe soudím tebe?

Pachuť prezidentské volby ve mě zůstane dlouho.....

0 0
možnosti

Štěpán Binko

16. 2. 2008 19:03
jak to vidím já....

Pointa článku je jasná a skutečně nezaujatý člověk musí uznat, že se Jiří Paroubek skutečně sám uvařil ve své šťávě. On hlavně prosazoval volbu veřenou a byl to tento způsob volby, který přinesl ten marast, kterého jsme byli svědky. Nic víc. Sám měl strach o hlasy svých oveček a potřeboval bič na jejich kontrolu. Šlo snad o něco jiného?

Co když za  "prozřením" poslance Snítilého nebylo žádné prozření mysli, ale obyčejný truc tomuhle technokratovi moci? Opravdu si všichni myslíme, že všichni voliči a zákonodárci ČSSD jsou fanatickými příznivci svého předsedy, že se ztotožňují s jeho autoritářským, nedemokratickým stylem řízení strany? Vždyť poslanec Snítilý přiznal, že na něj tlačili, ale vlastní poslanecký klub! A co na to řekl pan Hašek? Že aféra kterou rozpoutal den předtím v kuloárech Španělského sálu byla výsledkem vyhrocené situace. Omlouvat se nebude. Absurdní......

V téhle volbě ztratili všichni kromě KDU. Ti byli paradoxně vzorem demokratického přístupu k věci.....

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

16. 2. 2008 13:57
Táta te v nemocnici

S infarktem. Můžete se radovat, jak jste  Jirouska pokořili. ;-(

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

16. 2. 2008 11:53
Jediné co mohu na tomto blogu zaznamenat

Je štvavá kampaň proti ČSSD a jejímu předsedovi. Vyjmenuji jmenovitě. Polanecký, Kříž, Mlejnek, Malý, Šimoník a nyní se přidává Musil. Ti menší štváči občas přikápnou svou kapkou do hlavního štvavého proudu. A iDnes ze mě nepochopitelných důvodů tyto štvavé články umísťuje pravidelně do výběru, iDnes doporučuje nebo na hlavní stránku iDnes do výběru z blogu. Jediné dva důvody mě napadají - iDnes je zaměřen proti ČSSD nebo se veze na popularitě štvavých článků a tím si zvyšuje čtenost a tím příjem z reklam. Ještě více mě všechny štvavé články zatvrzují v mém přesvědčení, víc než kladné nabídky protistrany. Články, které by poukazovaly na přednosti ODS nenalézám.

0 0
možnosti

Petr Musil

16. 2. 2008 12:33
Re: Jediné co mohu na tomto blogu zaznamenat

Martine, zacinate byt agresivni. Musil se ke stvave kampani nepridava, Musil je Paroubkovym odpurcem dlouhodobe:-)

Nevim, proc bych mel adorovat ODS. Jen proto, abych dorovnal skore s vami, kdyz adorujete Paroubka? To ne, to fakt ne.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

16. 2. 2008 9:50
Stanovy ODS

http://www.ods.cz/clenstvi/stanovy.php

Dovoluji si upozornit na článek 3, bod 4/f a pak návaznost bodem 8/i. Obdobně jsou koncipovány i stanovy ČSSD. Než začnete tvrdit, ověřujte.

0 0
možnosti

Petr Musil

16. 2. 2008 11:08
Re: Stanovy ODS

Martine, vy uz jste tu predvedl svou odbornost analyz dokumentu, ktere bud jsou pravni normou (viz vase analyza Ustavy), nebo jsou jeji obdobou (napriklad stanovy strany).

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

16. 2. 2008 9:22
Stanovy stran

Dovoluji si upozornit na stanovy stran jako je ODS a ČSSD. Fakticky Snítilý porušil stanovy a zneuctil tím i můj hlas, který dostal. Pan Snítilý nebyl uplácen, tomu nevěřím. Ale náhlé prozření po tolika letech v politice nebývají běžná. Spíš má pan Snítilý nějaký škraloup v minulosti ... Člověku se sedmi dětmi stačí pohrozit minulostí "bude bručet" a s ohledem na rodinu jde stranou vše, co ctil řadu let. Kdo asi může mít přístup k dokladům z minulosti, které nevidí veřejnost.

0 0
možnosti

Petr Musil

16. 2. 2008 9:38
Re: Stanovy stran

Pokud mate ve stanovach, ze vas poslanec musi ctit narizeni vudce, pak tedy skutecne pochybuji o demokraticnosti vasi strany. ODS nastesti nic takoveho ve stanovach nema, ale na druhou stranu si dovedu predstavit, ze kdyby nekdo z ODS hlasoval pro Svejnara, byl by osocovan z rad svych kolegu. Jestli by s nim bylo zatoceno jako se Snitilym, to si netroufam hodnotit.

Ad doklady z minulosti -  zrejme mate na mysli svazky StB, no ty mely byt zverejneny uz davno, tim by spousta lidi prestala byt vydiratelna

0 0
možnosti

tromi

16. 2. 2008 7:16
pusť si příště Petra Novotného

jistě se budeš bavit taky;-D

0 0
možnosti

sims

16. 2. 2008 0:22
Pane Musile,

nechci zde na blogu řešit koupitelnost nebo čistotu každého aktéra hry, která si říkala volba hlavy státu.To co nám naši zákonodárci napříč všemi politickými stranami a seskupeními předvedli neodpovídalo vyzrálé a zaběhlé demokracii.Zase jsme museli dojít k přesvědčení, že jsme pouhými adolescenty demokracie, protože slovník a praktiky zúčastněných odpovídaly nedospělým jedincům, kterým snad chybělo jen to pubertální akné. Já osobně jsem se divila panu Švejnarovi, že z tohoto představení nevystoupil. Ale asi nemám tak vysoký práh tolerance. Bohužel toto divadlo se všemi průvodními jevy bude mít své důsledky, protože politická scéna bude ve stávající konstalaci neudržitelná, zvlášť po takových úlitbách jako Čunek do vlády, bude následovat odchod K.S. ze zamini a dále již pro vlnobití nevidím. Nejsem vědma, ale volba prezidenta resp. scénická výprava dle mého názoru nastartuje sérii politických lapsů.

Určitě bych si odpustila ta přirovnání k německým personám, ty bychom neměli oživovat.

0 0
možnosti

krakatit

16. 2. 2008 9:34
Re: Pane Musile,

pan Musil v euforii či rozčilení ztrácí soudnost, toho jste si nevšimla?

PS: Veškeré blogy pana Musila jsou psány v rozčilení či v euforii;-D:-© 

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3010x
Pracuji, platím daně i daně přijímám. Vážím si každého, kdo tvoří nějaké hodnoty a jen se neveze v systému. Hlásím se k liberálně-konzervativním myšlenkám.