Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

silvatax

14. 4. 2011 20:37
Páté přes deváté

1. Pan Keller není ekolog, ale sociolog. Ekologie je věda o vztazích organizmů a prostředí. V jednom a téže odstavci tvrdíte, že Vám není jasné co je nadměrná spotřeba a o větu dále popisujete jak to pan Keller počítá (úhrn světové produkce masa/úhrn obyvatel zeměkoule) Není od věci si po sobě přečíst text, jestli má hlavu a patu.

2.Že supermarkety jsou nástrojem umělého navyšování spotřeby Vám vysvětlí každý manažer obchodních řetězců, a že tiráků jezdí po našich silnicích více než je zdrávo, to Vám zase řekne každý, kdo se aspoň jednou týdně projede mezi dvěma krajskými městy. Nemusíte všechno kupovat v hypermarketech, nakupujte v pekárnách, řeznictvích, mlékoautomatech, na tržištích.

3.Jestliže jsou kuřata, dovážená z Brazílie levnější než z domácí produkce je něco špatně. Totéž platí o nabídce jiných produktů, které se u nás vyrábí.

4. Změnit české hospodářství na montovnu aut není ekonomicky příliš prozíravé. "Stodvácu" bych na silnicích viděl zřídka i bez těch montoven.

0 0
možnosti
G

germanicus.az

23. 3. 2008 19:37
Peak Oil

Kdo neví o co jde, ať se podívá na net. Určitě Martin Jirousek ví o co běží...

Náš milý tržní komsomolec P. Musil časem taky pozná o co jde. Ale, aby nebylo pozdě...

Štěstí přeje připraveným. :-)

0 0
možnosti

Vlado

24. 2. 2008 21:06
.

Odporucam vcerajsi rozhovor : http://www.sme.sk/c/3743554/Jan-Keller-Aurora-uz-nema-na-koho-vystrelit.html

Je to od zaciatku do konca jedno komunisticke bluznenie.

Je zaujimave, ako sa angazuje proti radaru. Ma zaujima, ci za vlady svojej oblubenej lavice rovnako vystupoval proti sovietskym zakladniam v CSSR.

0 0
možnosti

Petr Musil

3. 2. 2008 1:44
Reakce na reakce

Mili diskutujici, dovolte mi par slov k reakcim na reakcim. Ano, misty jsou z me strany ostrejsi, ale je to v pripadech, kdy jsem tercem osobniho napadani, tj. kdy nejde o to vest konstruktivni diskusi. Pokud jsem se i ja dopustil neadekvatniho osobniho utoku, dotycnym (vyjma anonymu Lenka) se omlouvam. Budu rad, pokud toto prijmete jako podanou ruku ke smiru a diskuse pod dalsimi clanky povedeme ve vecne rovine. Diky

0 0
možnosti
NB

marry jane

2. 2. 2008 12:21
§§§

A co ideologie ekonomismu a laissez-fairizmu? Trvale udrzitelny rozvoj bude tema 21. a dalsich stoleti at se vam to libi nebo ne. Ekonomie je pouhou vedou podrizenou ekologii, at se vam to libi nebo ne. Ekonomie neni ani poradne veda, rozhodne to neni exaktni prirodni veda, ale spis ideologie a politika, at se vam to libi nebo ne. A myslim ze na ekonomickych fakultach by bylo treba o par radu zvysit uroven, aby ty skoly nedavaly titul kazdemu idiotovi.

0 0
možnosti

sims

1. 2. 2008 10:15
Pane autore,

mohla bych být Vaše matka, co se věku týče. Proto mne dost překvapil tón Vašich sdělení, který je až urážlivý. Moji synové by si něco takového nikdy nedovolili. Ještě jsem se nesetkala v řadách jiných přednášejících na VŠ s tak otevřeným hulváctvím. Budiž, každý máme právo být takovým, jak chceme aby nás ostatní vnímali. Komunisté se na mé rodině docela podepsali (otec byl ve vězení v padesátých letech, já a bratr jsme měli problémy při výběru vzdělání. Sestřenice utekla v 68-tém do ciziny. Vás jistě nechodili navštěvovat policajti každý rok a vyptávat se na styky s ní. Právě proto, že máte ještě tak málo zažitého, hovoříte jako hloupý oslík. Ale prosím Vás nechovejte se jako hulvát puštěný ze řetězu (dle exempla trahunt přímo od vašeho předsedy). Ráda Vám ponechám názor, že jsem nevolič - cancal. Nevolit je mé svobodné právo občana, se svým hlasem nechci zacházet jako ovce ve stádu. Jinak co se Vám líbí víc - pleps nebo lépe plebs? Pozor na detaily.....

0 0
možnosti

P.M.

1. 2. 2008 11:22
Re: Pane autore,

Aha, takze soudruzka ucitelka (sousky maj vzdycky pravdu). Ja jsem na vas nezacal utocit. Vam dosly argumenty, tak jste zacla psat neco o namyslenem odeesakovi. Pokud nejste schopna udrzet debatu ve vecne rovine a uchylujete se k osobnimu napadani, pak ja se budu vzdy ridit heslem "na hruby pytel hruba zaplata" a je mi skutecne jedno, jakeho veku jste. Myslite si, ze kdyz je vam x let a jste tedy starsi nez ja, ze jste spapala vsechnu moudrost sveta. To je vase minus, ja si naopak myslim, ze lide se mohou obohacovat navzajem, tedy ze i starsi se maji co ucit od mladsi a ne pouze mladsi od starsich. Vi vite veliky prd, co ja mam zaziteho nebo nemam. Nemate zadne pravo me tady soudit. Mate moznost vest se mnou konstruktivni diskusi, ktere se nebarnim.Nemusite se mnou souhlasit. Utocite-li, neresim vas...

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

1. 2. 2008 9:40
Souhlasím s autorem

Neocenitelnou předností blogu, je, že se občané mohou svobodně vyjádřit, k názorům, mediálně publikovaný,. Navíc mnohdy takovým, že jen díky své publikovanost se z nich začnou stávat axiomy. Pan Keller působí jako výstavní exemplář neúspěšného loosera, který si svůj komplex řeší neustálo kritikou těch úspěšnějších. Není pro něj nejmenším problémem publikovat v podivně získaných LtN jeho soudruha Patočky a také Rudé Právo vezme každý jeho škvár, je li jistota, že v něm bude plivat na ODS nebo Václava Klause. Pokud by pan Keller byl takovým ochráncem nemajetných a zastáncem "udržované stagnace", jistě by založil nějakou organizaci, která by se starala o nemajetné, poskytl jim základní životní pořeby a vedl je k jedinému správnému životnímu stylu. Místo toho jen ve svých přednáškác a článcích špiní ty, kdo mají jiný pohled na život.

Krom toho se mu a jeho rudozeleným soudruhům podařilo pohřbít řadu slibných projektů

0 0
možnosti

P.M.

1. 2. 2008 9:49
Re: Souhlasím s autorem

diky za podporuR^;-)

0 0
možnosti

Rik

1. 2. 2008 7:53
AHA

Uz jsem vas pochopil. Jste zneuznany ekonom..... takovi jsou nejhorsi, mysli si ze muzou zasvedcene debatovat o vsech vednich oborech....  Tak to me mrzi zbytecne jsem s vami tratil cas.

0 0
možnosti

P.M.

1. 2. 2008 8:07
Re: AHA

ted zas nechapu ja vas...myslim, ze ta debata s vami byla celkem fajn, ale kdyz mate pocit, ze to bylo zbytecne.... a zneuznany fakt nejsem:-)

0 0
možnosti

Bratr Kalousek.

1. 2. 2008 2:00
Musil muzikan...

...zelená hůlka červená hůl bumta bumta bum v paličkách je můj um bumta bumta bumta bum.........

0 0
možnosti

P.M.

1. 2. 2008 10:00
Re: Musil muzikan...

;-DR^

0 0
možnosti

Milan

31. 1. 2008 19:11
Kellner je zločinec.

Je to hlasatel zločinné ideologie, usilující o vyvraždění většiny lidstva.

Už dávno měl být postaven před soud!

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3010x
Pracuji, platím daně i daně přijímám. Vážím si každého, kdo tvoří nějaké hodnoty a jen se neveze v systému. Hlásím se k liberálně-konzervativním myšlenkám.