Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

halohalo

26. 4. 2008 20:34
A že za komoušů byl každý průvodčí

spolupracovník STB a podával hlášení o cestujících , to vám vůbe  nevadilo?;-O

0 0
možnosti
JJ

Yurek

26. 4. 2008 23:14
Re: A že za komoušů byl každý průvodčí

Běž onanovat na blogy o Paroubkovi.

0 0
možnosti
V

Vikina

25. 4. 2008 19:28
Je to čím dál horší

Ještě před 100 lety (za R-U) byl úředník někdo, kdo sloužil veřejnosti, měl nejméně SŠ vzdělání (samo že 100x kvalitnější, než to dnešní) a nikdy by ho nenapadlo občana šikanovat. Zákony byly co nejjednodušší a platily. Dnes na místě i ředitelek sedí baby, které by za R-U nepustily ani do vrátnice, dnes ovšem tam sedí za nadstandartní platy, místo mají ne kvůli kvalifikaci ale ze známosti a o službě veřejnosti nemají ani páru. Prostě od doby, kdy nastoupila demokracie a pokrok, jde to s občany s kopce. V případě ČD je to jen katastrofa (celá léta mi např. nikdo nesdělil, jakou dostanu slevu při současném nákupu zpáteční jízdenky), ceny se stačily zdesetinásobit, přičemž si jeden není nikdy jistý, zda vůbec někam dojede. Pravidel je tolik, že už je nezná ani ten slavný revizor, a navíc silně omezují zákazníky. Dnes už si nemohu bez problému koupit ani poloviční lístek. Nestačí, že mám na rukou tříleté dítě, musím mít k němu jakési potvrzení - to jsme to dopracovali.

0 0
možnosti
NU

Lessfax

23. 4. 2008 21:08
Tramvajenka

Jel jsem v tramvaji se tři dny propadlou čtvrtletní. Nevěděl jsem o tom. Dostal jsem pokutu. Vysolil jsem pětikilo. Poučil jsem se. Chyba byla na mé straně tak mlčím.

Průkazka se dá jistě vyřídit s předstihem, ne? A s takovými vykuky jako jsou v ČR bych mu ten kupón sebral taky. Příkladem budiž taková ta "hluchoněmá", co už před pět let potřebuje 30 kč na vlak.

Takových dočasných papírů se beztak dá vytisknout mraky a jistě se lidi, kteří systému zneužívají, celkem baví u piva když vykládají kamarádům, jak jezdí na podobný doklad ;-)

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

25. 4. 2008 16:09
Re: Tramvajenka

aha, takze kvuli vasim kamaradum jsou pak postihovani i ti, kteri jsou skutecne postizeni, no vyborne.

krom toho, da se overit primo na miste, jestli ta "hluchonema" je skutecne hluchonema. je to jen o schopnosti, mozna lenosti pruvodciho. ja sice chapu ze je pro nej jednodussi hazet vsechny do jednoho pytle, ale principielne je to spatne, to mi nevymluvite

0 0
možnosti
VH

vsusicky

23. 4. 2008 19:35
ZTP

Možná by bylo dobré, kdyby autor celé vyjádření ing. Hnulíkové ocitoval. protože takto je to jena blábol.

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

23. 4. 2008 20:13
Re: ZTP

pozadovane vyjadreni jsem vam prave zaslal na mail... muzete sam posoudit, jestli blabolim....:-)

0 0
možnosti
H

happy4ever

23. 4. 2008 12:02
pravda je jiná

No ,kdo tu někdo vyřvává o tom,kolik nás čd stojí,potom je to skutečně hlupec a nic neví.ČD nás ročně nestojí na dotacích o mnoho více než podnik hlavního města Prahy,který je daleko více rozežraný než celé ČD.Pokud jde o dotace na vlkm,potom čd dostávají nejmíň v celé střední a západní Evropě a to dokonce o polovinu méně než v Maďarsku a na Slovensku.Žádný soukromník a ani privatizované Čd by vám za tento pakatel nejezdil.To ovšem neomlouvá excesy některých pracovníků,ale poslední dobou mám zkušenost,že těch normálních a dobře se chovajících je většina.

0 0
možnosti
MZ

Zadri

23. 4. 2008 18:17
Re: pravda je jiná

Souhlas.

0 0
možnosti
M

metalking

23. 4. 2008 10:04
Re:Dobře ti tak

 Prosím vás,nechte sig P  229 na pokoji!

Mějte pochopení.Právě mu prošla doba platnosti papírů na hlavu a potvrzení o prodloužení(než dostane nové) mu nechtějí uznat!

0 0
možnosti
SV

chroustík

23. 4. 2008 9:33
Vážení chytří diskutující,

průvodčí pouze plnil předpis. Pokud by tak neučinil a půjde po něm revizor, odskáče to ten průvodčí možná i propuštěním pro nadbytečnost. Bývá dobrým zvykem u myslících lidí, že si všechny průkazy vyřizují zavčas a ne až přestanou platit. No a co se privatizace ČD týká, mohu Vás ujistit, že až byste je rozsekali na těch 100 malých dopravců, tak do roka zfúzují na 10 velkých, 50 % tratí bude zrušeno a na zbytku budete jezdit za 3 x dražší jízdné . A když si nedejbože na peróně zapálíte cigáro, tak Vám ho ochranka urazí od huby i s čelistí.

0 0
možnosti
RN

raducha

23. 4. 2008 9:43
Re: Vážení chytří diskutující,

no už aby to bylo, já nechci platit ze svých daní nesmyslné tratě a hlavně úředníky na ČD. I my jako rodina máme pořád donekonečna problémy s ČD, píšu jim pravidelně, ale dokud nebudou zprivatizovaní, tak se nic nezmění !!!! A k tomu průvodčímu - to byl s prominutím lidský "vůl" ...

0 0
možnosti
L

loginname_

23. 4. 2008 9:31
Privatizovat ČD!

R^

0 0
možnosti
H

Heralik2

23. 4. 2008 10:01
Re: Privatizovat ČD!

Presne tak! A prestat do nich sypat miliardy za nic...

0 0
možnosti
JM

ArGa

23. 4. 2008 8:43
CD BRNO

V Brne na hln me velmi neprijemna az zla krava v cd centru prodala mezinarodni jizdenku a zamitla me navrhovanou slevu citystar. Jizdenku jsem posleze reklamoval, prvne v Brne, vzhledem k tomu, ze jim odpoved trvala dva mesice jsem po dvou tydnech zaslal stiznost i na reditelstvi do Olomouce. V Brne me sef cdcentra Musil poslal tam, kam se jit neda, bo otvor je to maly, je tam tma a smrad. Z Olomouce mi vzkazali, ze jsem mel pravdu a ze je jim to opravdu, ale opravdu lito, ale to uz me to bylo vazne jedno. V CD pracuji, zla, neochotna, lina prasata, ktera se proste nenarodila pro praci. CD potrebuji privatizaci a to okamzite. Rozsekat na sto malych dopravcu, at tak praseci pakaz vidi, co je to prace!

0 0
možnosti
VM

Si0

23. 4. 2008 9:14
Re: CD BRNO

Já si myslím, že jeto ještě jinak. Na GŘ ČD si vymyslí nějaké nové tarify a spleť zákaznických slev, hlavně aby to bylo hodně složité, ale informace a proškolení o tom doputuje možná maximálně z Prahy do Olomouce, a to ještě zkresleně. Jinde  se o novinkách ajznboňáci dozvědí maximálně z novin. Tak se nedivte, že jsou z vás jak u vytržení.

0 0
možnosti
M

Mitas24

23. 4. 2008 7:45
Přímo se nabízí

zakřičet si společně s doktorem Štrosmajerem... 

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3010x
Pracuji, platím daně i daně přijímám. Vážím si každého, kdo tvoří nějaké hodnoty a jen se neveze v systému. Hlásím se k liberálně-konzervativním myšlenkám.