Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Občan z Moravy

21. 1. 2008 16:12
Zuzko...to nás nenapadlo..

že pan  Musil/ostuda všech  Mjsilů/  může   být  organickou   součástí   vysoké   školy/třeba školník, pederl, topič/ asi tak, jako   vojenská kontrarozvědka byla   součístí   vojenského  útvaru))

0 0
možnosti

Zuzka

13. 1. 2008 20:00
?

RvPane Musile, nechci být jako Vy vulgární. Takže svůj názor Vám upřímně neřeknu. Jen by mne zajímalo, co na té fakultě děláte? Topiče? Nechce se mi věřit, že by se vysokoškolsky vzdělaný člověk takhle vyjadřoval. I když - co se vlastně divím, váš guru se vyjadřuje stejně, že ?

0 0
možnosti

Beruška

13. 1. 2008 11:27
Odpověď na otázku v nadpisu.

Chodí,pane Musile, - jste to vy.:-©

0 0
možnosti

Spořádaný občan..

12. 1. 2008 20:12
Petr není ugnorant??Jeho poslední dva blogy

jsou urážka všech vysokých škol v tomto státě...Je to  politická demagogie , která má blízko k ministru propagandy třetí říše!!!

0 0
možnosti

Lepsi Cech

12. 1. 2008 13:36
Nejvetsi hovado na svete!!!

Nejvetsi hovado na svete chodi na hrade Venca Klaus a ten nema konkurenta.

0 0
možnosti
JR

honzarov

12. 1. 2008 15:26
Re: Nejvetsi hovado na svete!!!

V.K.: "Všude jsem byl všechno znám. Mám procestovanou republiku křížem krážem, znám každou zatáčku, každou křižovatku, lépe než mí řidiči. Nemám zapotřebí chodit mezi lidi." 

Bože, co tohle dělá na Hradě ???

0 0
možnosti
9

99,5

12. 1. 2008 13:05
Nebojte,

tři tisíce se u nás vždycky najdou a kdyby vás Rath žaloval, půjdu je k soudu utratit. Tak jako Macek.

0 0
možnosti

Musilová

12. 1. 2008 12:01
On je Petr ještě mladý....

On Petr zase není úplně takový ignorant, jak se může na první pohled zdát . On je schopen i sebereflexe . Nedávno jsem ho slyšela jak si ráno říká v koupelně . Kdybzch nebyl debil, v ODS bych nebyl.

0 0
možnosti
9

99,5

12. 1. 2008 13:04
Re: On je Petr ještě mladý....

Václave Brouku, nebo jak si říkáš, tohle je opravdu ten nejubožejší typ příspěvku, jaké máš na repertoáru.

0 0
možnosti

Petr Musil

12. 1. 2008 12:00
Vysvetleni, proc jsem Ratha oznacil terminem "hovado"

Samozrejme se nabizi cela rada alternativ, jako "kreten", "debil", "idiot". Ale bohuzel, Rath netrpi snizenym intelektem, tudiz by uvedene terminy nebyly presne. Dale byla moznost nazvat ho "prasetem", ovsem to by se mohla ozvat prasata, abych je neurazel. Oznaceni "hovado" mi prislo asi nejblize jeho zpusobu chovani a vystupovani. Ono takove hovado je stejne tak slizske a zakerne. Pokud vam pristane na tele a zacne vam pit krev, tak ho nejdrive odezene, ovsem ono je tak vlezle, ze se k vam bezskrupulozne vrati a zautoci znovu, tentokrat ovsem daleko zakerneji a sedne vam treba na zada, tam se tezko muzete branit. Jedine, co na nej plati je poradna facka do zatylku, ktera takove hovado pri trose stesti zprovodi ze sveta. Tot vse na vysvetelnou.

0 0
možnosti

modrý pohůnek

12. 1. 2008 12:41
Re: Vysvetleni, proc jsem Ratha oznacil terminem "hovado"

Že seš hovado už víme nemusíš to furt omílat dokola, ale ty jsi navíc a možná to ani nevíš nadavkem navíc i blb. Jen blb omílá jedno a totéž dokola.   Rv

Takže P. Musile jsi nejen hovado,ale i blb! Jelikož se stále opakuješ kreténsky dokola, tak to vypadá, že už tě někdo trefil po té blbé tlamě a máš z toho otřes mozku. Vypadá to, že tě jako chcípáka nemusel ani trefovat ze zadu. Že stačila jedna tˇafka z očí voči a je z tebe marod!     ;-D

Ještě budeš rád, že máš MUDr. Rátha a dá takého blba, jakým si dohromady. Popřípadě tě zaveze na psychiatrii, aby ti dali tu tvou potrefenou palicu do pořádku!!!

0 0
možnosti
MK

wopi

12. 1. 2008 11:34
přesně napsáno

R^

0 0
možnosti

Nefin

12. 1. 2008 10:37
A záleží na tom?

Myslím si, že až nenávistný výpad autora je hloupost. Vyvolávání sporu zda veřejná či neveřejná volba o čemkoliv je nějak spojená s demokracií je omyl. Vidíme klasický politický střet který je standartní už od doby senátu v Římě.  Účel v politice světí prostředky a jestli se někomu hodí momentálně určitý způsob hlasování dá se to respektovat. Rath není v našem parlamentním spolku poslanců nic vyjímečného, jen je slovně velmi obratný a media ho považuje za svého miláčka. Proč kvůli každé pitomosti chtějí novináři vyjádření hlavně od takových hvězd jako je Rath? No protože jeho výroky se dají posuzovat, rozvádět, komentovat a za to jsou peníze. A na otázku v názvu článku? Jistěže chodí a není jich málo!

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3010x
Pracuji, platím daně i daně přijímám. Vážím si každého, kdo tvoří nějaké hodnoty a jen se neveze v systému. Hlásím se k liberálně-konzervativním myšlenkám.