Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po Listopadu jsem pracoval pro několik německých nábytkářských firem. Z firmy Nobilia jsem třeba vyzvedl obchodního náměstka a vyrazil s ním na okružní cestu přes Brno až do Lučence. Pořád se divil, že tu máme normální silnice.

0 0
možnosti
VV

Vidite, to mne nenapadlo.

Ja mel zato, ze jste prevzal reditelovani ve firme po tatikovi. A normalni silnice je podle vas co? tech neni jeste dnes po cele CR mnoho. A nakonec, co je to takovy obchodni namestek v Westfalen?

0 1
možnosti
JM

J83a21n 71M70a16r89e82k

31. 8. 2021 16:29

Budu reagovat ne na váš blog, ale na váš 'profil', kde píšete, že jste muž blížící se odpočinku a že, i když jste toho dost prožil, stále vás něco překvapuje. Tomu jsem rád. Já jsem zase člověk, který se blíží konci života (skoro 83) a který toho prožil velice mnoho, zcestoval celý svět....ale...na rozdíl od vás kterého už nepřekvapuje vůbec nic. Prominte, že zatím nereaguji na váš blog.

0 0
možnosti
PK

Myslím, že na západní svět díváme reálněji, vidíme přednosti ale i problémy. Na druhou stranu Německo, Rakousko, Francie byly v 90.letech rozhodně příjemnější.

3 0
možnosti
Foto

bezpečnější i pohodovější.

1 0
možnosti
Foto

Ještě je třeba celému vzdělanému světu představit našeho největšího vynálezce myslitele Járu Cimrmana.

2 0
možnosti
VV

Tak tam to bude chtit hodne vysvetlovani. Ale Martinu Navratilovou a Vaclava Havla neni potreba predstavovat.

Ty znaji i v posledni vesnicce ve Schwarzwaldu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 16,57
  • Průměrná čtenost 1158x
Jsem zralý muž, který se rychle blíží k věku odpočinku. Mám rád muziku a literaturu. Už jsem toho dost prožil, ale stále mě překvapují nové a nové věci. Občas o nich napíšu píseň, občas nějaký text. Moji přátelé se jimi baví. Tak posuďte sami, jestli mám upřímné přátele.

Seznam rubrik