Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^:-) To nic. Jednak blogy vskutku nejsou pupkem světa, ač podle tzv. diskuzí to tak skoro vypadá. Ale klídek. Svého času jsem se ocitl i na ofic. black listech. Důvod byl prostý. Dal jsem si u pár svých článků své rozostřené foto s textem ,,NOBODYMUS",resp. ,,We are nobodymus". Zda mě robot, či něco/někdo vyhodnotil coby ,,ANONYMUS", TO NEVÍM. A jeden z vodcazdejších blogerů mně dodnes nemá rád, když jsem použil pseudonym ,,George Anthony", ač jde o má křestní jména, jen převedená do A.J. A to mě párkrát kdosi i napráskal ve snaze mě ,,eliminovat". Ale to taky nic. Holt ,,blogovědiškuzní virtuál. svět, plný rádobyjedniček i nul;-)

2 0
možnosti
Foto

I62v83o 90C81i30l18i40c58h

28. 9. 2021 14:02

Moc hezké R^ Ovšem osobně bych vliv blogů nijak nepřeceňoval, dle mého názoru je zcela minimální, na rozdíl od děl profesionálních novinářů, které čte mnohonásobně víc čtenářů.

3 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 16,57
  • Průměrná čtenost 1158x
Jsem zralý muž, který se rychle blíží k věku odpočinku. Mám rád muziku a literaturu. Už jsem toho dost prožil, ale stále mě překvapují nové a nové věci. Občas o nich napíšu píseň, občas nějaký text. Moji přátelé se jimi baví. Tak posuďte sami, jestli mám upřímné přátele.

Seznam rubrik