Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Obe nase pracky z roku 1990 a 2001 porad jeste slouzi.Sice ne zrpva ekonomicky a ekologicky, ale slouzi. Ovsem za posledni leta se s nami rozloucilo nekolik mycek, protoze zena moje ze vsech nejlepsi je dusledne nechavala myt na ten nejkratsi cas a vubec ji nevadilo, ze pri 35 nebo 40 ° se ten tuk z nadobi nerozpusti.

Vyrobci, vlastne jen jeden mnou preferovany ted ty teploty o 5° zvysili, ale casy myti take podstatne prodlouzili.

A po porizovani 3 mycky se ta moje ze vsech nejlepsi nechala presvedcit, ze je lepsi nechat tu mycku dele pracovat, nez kazdych par let kupovat novou.

0 0
možnosti
ZH

Tomu říkám pravý konzervatismus :-)R^

0 0
možnosti
VB

Výborná humorná mikropovídka podložená širokou škálou různých zajímavých znalostí lidské společnosti a tak podobně. Já zatím zažívám nudné poznání, že poměrně nový elektrospotřebič či i jiné záležitosti (vodovodní baterie) je nutné vyměnit za zcela nový výrobek, protože opravář nemá malilinkou náhradní součástku nebo není ochotný přijít řešit problém kvůli "prkotině".

0 0
možnosti
ND

Možná jste si nevšiml, že i nová pračka má různé programy s různou dobou praní :-)

Inu ještě jste se asi nezkamarádili :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 16,57
  • Průměrná čtenost 1158x
Jsem zralý muž, který se rychle blíží k věku odpočinku. Mám rád muziku a literaturu. Už jsem toho dost prožil, ale stále mě překvapují nové a nové věci. Občas o nich napíšu píseň, občas nějaký text. Moji přátelé se jimi baví. Tak posuďte sami, jestli mám upřímné přátele.

Seznam rubrik