Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

KK46

6. 8. 2011 14:24
Opravdu se karta obrátila?

Jestliže dnes Evropané (přesněji řečeno UNIJNÍ Evropané) horují pro zasypávání Libye bombami chránícími civilní obyvatelstvo, nemusí to znamenat příklon k bohu války. Trochu se obávám, že je to jen jedna z křečí skomírajícího kontinentu. Jinou takovou je zoufalá snaha o udržení eurozóny za každou cenu či boj proti vývoji klimatu. Evropští papaláši jen chtějí ukázat svým voličům, že jsou schopni AKCE, pokud možno se vznešeným, humanistickým nátěrem.

0 0
možnosti

Dr No

4. 7. 2011 12:13
Chyba byla někde jinde.

Byla v předpokladu, že lidé, žijící po mnoho generací v primitivním společenském uspořádání a navíc pod vlivem islámské ideologie, uvažují podobně jako my a že budou sami schopni se (jen s relativně malou pomocí) o sebe postarat. Vyplýtvalo se obrovské množství peněz a bylo zmařeno velké množství životů spojeneckých vojáků - a výsledek? Všechno zůstane při starém, miliony lidí budou dál žít ve středověku a ještě těm dacanům, kteří je ovládají, naroste hřebínek, že nad těmi pohanskými psy vyhráli. Ta válka byla správná, ale měla se vést jako válka - nekompromisně do úplného rozdrcení jakéhokoliv odporu. A pak zavést tvrdou okupační správu, minimálně na dvacet let, než se ten středověk vykoření.

0 0
možnosti
JP

John Pitralon

4. 7. 2011 12:34
Re: Chyba byla někde jinde.

Ano, a veřejnosti se současně tlačila báchorka o možnosti vybudování demokratické společnosti v Afghanistánu. O této mediální manipulaci hovoří bývalý pracovník ARD/ZDF Christoph Hörstel, který na počátku invaze pracoval jako zpravodaj v Afghanistánu. Prakticky všichni západní novináři celou dobu jen seděli v hotelu v Islamabádu. Jak typický podvod dnešní žurnalistiky:

-

http://vimeo.com/21563166

(cz titulky)

0 0
možnosti
JP

John Pitralon

4. 7. 2011 12:01
-

Americké zdůvodnění tragédie 11. září 2001 bylo tak velkou lží, že ji nebylo možno na veřejnosti odhalit - a nelze ji odhalit dodnes, narozdíl od podvodu se ZHN v Iráku. A tak akce v Afghanistánu dostala "mezinárodní podporu".

9/11 : AE911Truth WTC evidence loop video (no audio)

http://www.youtube.com/watch?v=Lt7ITDjzI_k

0 0
možnosti
  • Počet článků 263
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2517x
Filosof, historik, arabista, publicista a pozorovatel současného světa, na který zírá většinou z Paříže, kde žije.

Seznam rubrik