Diskuse

Válka blogů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

premhel

19. 1. 2009 0:23
Doufám...

...že lidi a hlavně tupí politici pochopí,o čem vlastně píšeš dřív,než tě nějaký přičmoudlík zezadu sejme.Přeposílám odkazy na tyto články a držím palce R^!

0 0
možnosti
J

JaVi

6. 1. 2009 22:01
Vlkův názor

Opravdu nesnadné vyjádřit se k problému. Názorně je to vidět v diskuzi na servru Aktualne.cz pod blogy pánů profesorů Hořejšího a Zlatušky. Pod blogem profesora Zlatušky mi zatrnulo při čtení příspěvku nicku vlk(04.01.2009 22:33:22): syrové a dost možná reálné!

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

6. 1. 2009 17:52
Jedna věc

která se mi strašně nelíbí na arabském uvažování je jeho zákeřnost. Chtějí často něco zcela jiného, než mluví. Mluví o pomoci Palestincům, ale moc se do ní nehrnou, radši je udržují v takovém permanentně zmraženém mučednickém zubožení. Chtějí možná normálně žít, ale navzájem se hecují, kdo bude víc provokovat Izraelce. Možná nemají místní vlády Hammas, ale nechají Izrael, ať to vyřeší za ně, navíc se můžou tvářit jako jejich velcí odpůrci. I Fatah protestuje velice málo, protože nyní dělají izraelské tanky politiku v jejich zájmu. Fundamentalisté zneužívají pro nátlak na západ humanistické hupáky, které sami nemají rádi - ale jsou pro ně nyní užiteční. Jsou to ošklivé hry...

0 0
možnosti