Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJJ

JUDr. Juraj Jánošík

23. 10. 2009 20:55
nevblbněte, samotní aarbové na korán kašlou

a v jejich vlastních zemích se na Islám kašle. Podléháte retorice;-D

0 0
možnosti
AP

jorbl

26. 10. 2009 15:45
Re: nevblbněte, samotní aarbové na korán kašlou

http://cs.wikipedia.org/wiki/Rétorika

0 0
možnosti
RB

erben3

23. 10. 2009 14:28
.

Pořád nechápu, proč mohamedání neodtáhnou zpátky do pouští, když se jim tu nelíbí a náš způsob života je proti jejich ideologii...? Nic je tu nedrží a IMHo tohle jednou dopadne velice špatně. vypráskat tu sebranku i se zdejšími  multikulti přiblblíky a bude klid. Nechci se dožít občanské války mezi muslimy a nemuslimy.

Tohle doporučuji přečíst:

http://www.ct24.cz/blogy/51827-islam-se-vzmaha-svet-se-nebrani/

0 0
možnosti
MM

Jawař

10. 12. 2009 15:53
Re: .

Zklamu tě. Žádná válka nebude. Vyhrajou v demokratických volbách. V rozmezí 10-15 let.A to už bude na tu válku pozdě. Budou mít své lidi v armádě, policii i jinde. To je totiž tak. Když my máme max 2 děti v rodině a oni 4-10. Tak to je přesně ta doba než dostanou volební právo. A oni umějí čekat. Teda spíš se jenom tak flákat a brát dávky. Taková británie a holandsko už trpí teď. Každé třetí novorozeně je mohamed. U holek nevím. Ale za dva roky už očekávají mohamed jako nejoblíbenější jméno. My jako národy už budeme většinou starší a staří lidé. Jak by jsi chtěl bojovat?

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

23. 10. 2009 14:05
Protože,

islám není náboženství, ale zločinná ideologie. Dokonce si troufnu říct že zločinná ideologie pro pedofily! A pedofilové byli odsuzováni dokonce i v nacismu, fašismu a komunismu! Islám to má dokonce v Koránu! Tak jakto, že Ústavní soudy v evropských zemích ho ještě nezakázaly praktikovat!

0 0
možnosti

Gaspard

23. 10. 2009 11:26
Strategie je jasná

a stále se opakuje. Tzv. umírněná většina nesouhlasí proti akcím radikální menšiny (násilné demonstrace, terorismus apod.) a snaží se přesvědčit vlády, že radikální menšina to celé dělá jenom proto, že jim vláda jako celku něco nedovoluje (aplikace šaríi) nebo dokonce zakazuje (nošení šátků apod.). A že pokud chtějí omezit činnost radikálních frakcí, musí udělat vstřícný krok a co nedovolují nebo zakazují tak povolit. Je to vlastně takové vydírání ve velkém, kdy majorita dané země je brána za rukojmí a umírnění islámisté slouží jako mluvčí požadavků radikálů. I v tomhle případě by se vlády měly řídit pravidlem, že únosci/teroristy se nevyjednává a kdo se staví do role obhájce radikálů je sám radikál.

0 0
možnosti
  • Počet článků 263
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2517x
Filosof, historik, arabista, publicista a pozorovatel současného světa, na který zírá většinou z Paříže, kde žije.

Seznam rubrik