Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

BoboHml

23. 2. 2010 18:28
No dom a na ulici at si nosí co chtějí,ale na

úřadě,nemocnici apod. tam už ne.

Neumím si představit zahalenou lékařku,úřednici,policistku apod.To samé školy.

Jak bych věděl s kým jednám?A opačně jak by oni věděli,s kým jednají?

Jak by ve škole věděli,že do ní přišla zapsaná žákyně,či učí ta správná učitelka?

Či řidička autobusu....

0 0
možnosti

BoboHml

23. 2. 2010 18:37
Re: No dom a na ulici at si nosí co chtějí,ale na

Ještě jsem si to trochu promyslel - no i na té ulici zahalený obličej ne.

Teď mi tak nějak došlo,co lupiči v převleku?

0 0
možnosti

Tuubeen

23. 2. 2010 18:21
Rozdíl mezi Francií a Británií

Nejsem si jista, jestli dramatický rozdíl v počtu přívrženců šaríi v těchto dvou zemích není spíše než vnitrostátní politikou způsoben původem imigrantů: v Británii Pákistán, Bangladéš, Irák... a ve Francii Maroko, Alžírsko, Mali.

0 0
možnosti

Inteligence pravice pravda

16. 2. 2010 13:01
Souhlasím, že poklonkováním cizím kulturám je nebezpečné

Základní chyba v úvaze "pravdoláskařů" a ještě horších multi-kulti bojovníkům je, že když musíme chovat k cizí kultuře s otevřenou náručí, přestože ona kultura má za cíl rozšířit se všude a jiné kultury potlačit nebo zničit.

-

Proti fanatickým ručníkářům je třeba postupovat naprosto nekompromisně. Oni jednají na základě velmi promitivního společenského a kulturního vzorce, který nezahrnuje (nemuslimské) cizince jako potencionální přátele a spojence, ale jako nebezpečí, které je nutné potlačit, ideálně zničit.

To je hlavní důvod proč jsem pro velmi radikální postoj státu a EU proti muslimizaci. Až si budou občas chodit do kostela, občas se sejdou u nějakýho šutru nebo půlměsíce, a budou to jinak slušní evropani, změním názor.

Zatím ale islamistický svět touha přemoci křesťany a všechny ostatní nepřešla. A rozumí jen taktice oko za oko,  zub za zub. V tomto se klidně snížím na jejich primitivní úroveň, když nejsou ochotni akceptovat naši domácí kulturu.

0 0
možnosti

kaktusak

2. 2. 2010 23:49
Každý ať si nosí co chce

Někdo by tady rád pošlapával lidská práva, ale to nesmí projít.

0 0
možnosti

marka40

3. 2. 2010 6:46
Re: Každý ať si nosí co chce

to by platilo v případě, že by i Evropanka, která přijede do muslimské země, mohla nosit, co chce. Ale není tomu tak. Nikdo tam nebude akceptovat ženu v minisukni s tričkem na ramínka, nebo dokonce v plavkách. Tohle není o pošlapávání lidských práv, ale o tom, že ustupování Islámu Evropu zničí! Oni totiž, na rozdíl od nás, lidská práva nedodržují! A svobodu, kterou jim Evropa dává použijí k tomu, aby nám ji zničili!!!

0 0
možnosti

Gmur

2. 2. 2010 18:12
dekuji

jako vzdy vybofrne pocteni.Integralni zavoj zen (=samozrejme!) nema v Evrope co delat. zakaz by byl prinosny pro Evropu.

0 0
možnosti

Forrrest

2. 2. 2010 20:58
Re: dekuji

R^

0 0
možnosti

Niktor

2. 2. 2010 17:06
No nevím

Žije-li ve Francii 6 milionů muslimek a z toho se zahalují jen 2000, tak bych opravdu netvrdil, že by do evropských ulic pronikala nějaká "kultura harému". A nezakázání zahalování není ustupování požadavkům, neboť muslimská komunita přeci nic nežadá - současný stav jí v této otázce vyhovuje.

IMHO by v otázce oblékání opravdu měla být společnost liberální. Jak by takový zákon zakazující zahalování zněl? Mluvil by přímo o muslimech, nebo by i hindky musely doma nechávat své dupatty?

Praktickou přínosnost takového zákazu ani jeho racionální odůvodnění nevidím. Zbavení se "kultury harému" asi nebude to pravé, pak bych mohl dle stejného principu zakázat mužům dlouhé vlasy nebo číra v rámci zbavování se "kultury dekance"....

0 0
možnosti

V.Hamral.ml

2. 2. 2010 16:26
No

Možná bychom se měli vrátit i k upalování toho, či těch, co s námi nekorespondují, protože katolické bičiště tančících po našich zádech přeci odmítáme opustit, no ne? A úplně nejvíc se mi líbí odmítání 'kultury harému' ve státě, kde je víc jak polovina manželství rozvedených právě proto, že tomu 'harému' většinově občané neodolají. Parádní VIP autor s filosofií v profilu; sem musím prostě častěji:-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 263
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2517x
Filosof, historik, arabista, publicista a pozorovatel současného světa, na který zírá většinou z Paříže, kde žije.

Seznam rubrik