Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oldiess

19. 6. 2012 8:21
Kde jste vzal to, že jsou černý penisy větší?

Tím jste jen dal najevo, že nevíte nic o penisech. Černoši totiž mají většinou tzv. masité penisy, které se už při erekci moc nezvětší, na rozdíl od krvavých.

Pár podrobností např. zde:

 http://sestak.blog.idnes.cz/c/74996/Britska-expertka-o-penisu-a-zase-spatne.html

0 0
možnosti

.45 ACP

19. 6. 2012 9:33
Re: Kde jste vzal to, že jsou černý penisy větší?

Komplexy máte zcela zbytečně ;-) - délka zajímá maximálně jen lehké ženštiny, pro ostatní je mnohem důležitější dobrá technika a výdrž :-P Dokonce už jsem se setkal s několika ženami, pro které bylo moc i 18 cm a při plném zásunu je to bolelo ;-( takže delší penis může být kontraproduktivní ...

PS: Ty studie, které uvádíte na Vašem blogu tu délku uvádějí ve stopořeném stavu, čímž ty Vaše vývody tak trochu padají ;-)

0 0
možnosti

Když píšu levicově sem smazán

19. 6. 2012 2:49
Dnešní módní vlna multi kulti

Vysvětluje teorii ras jako zastaralou a argumentuje tím, že všichni lidé jsou stejní a liší se pouze barvou pleti. Tozn. podle multi kulti vysvětlovačů jsme všichni stejní a jediný rozdíl je barva pleti, která se vyvíjí dle prostředí ve kterém žijeme. Co na to říct? Asi tohle. Pokud by lékaři ignorovali rasové rozdíly, znamenalo by to smrt stovek tisíců lidí. Jak Vám každý lékař potvrdí, to co je pro bělochy neškodná vakcína, může být pro černé smrtelný jed. Známá je také slabší odolnost asiatů vůči alkoholu a tak bych mohl pokračovat dlouho. Jinak řečeno, lékaři si na multi kulti nehrají a důsledně rozlišují rasy! Rozdíly mezi rasami jsou tak velké, že antropolog je schopen určit rasu dle lebky a nemluvím o DNA testech. Lidé evropští se vyvíjeli odlišně od svých afrických příbuzných minimálně 160 000 let. Za tu dobu vznikla celá řada odlišností. Řeknu to jednoduše. Sportovní kluby chtějí jen peníze. Rasa je nezajímá. Kdo je útočník? A kdo je záložník, tvůrce hry? Chápete?

6 0
možnosti

lookas

19. 6. 2012 1:49
Penisy

Proč mají černoši větší penisy? Je to taky způsobeno "společensko-historicky"?

1 0
možnosti

glomb

19. 6. 2012 2:15
Re: Penisy

tak tohle fakt ukazuje inteligenci některých lidí do diskuzí, myslím že větší blbost se už snad ani nedá vymyslet ale přesto se nemůžu přestat smát, tohle je otázka za milion. ;-D;-D;-D

3 0
možnosti

UpsideDown

19. 6. 2012 0:34
Může mi někdo vysvětlit

co je tak strašně děsivého na myšlence, že odlišné rasy mají odlišné genetické dispozice? Proč vůbec někdo vymýšlí sáhodlouhé teorie o utlačování, kolonizaci a otroctví... ví vůbec autor, kolik národů bylo v minulosti utlačováno, porobeno a zotročeno? I asiaté byli v minulosti otroky a spousta z nich žije v chudobě - proč teda v těžké váze v boxu nevidím asiaty a je to tam samý černoch?

.

Když vedle sebe postavíte náhodně vybraného bělocha, asiata, černocha - uvidíte rozdíly na první pohled. Proč předstírat slepotu? Připadá si autor jako lepší člověk, že se dokáže přetvařovat, lhát a popírat to co sám dobře vidí? 8-o

.

Příště doporučuji téma - neni žádný rozdíl mezi psem a kočkou, mají stejné geny, jen rozdílnou kulturu a výchovu :-P

11 0
možnosti

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

19. 6. 2012 7:31
Re: Může mi někdo vysvětlit

Pripojuji se k prohlaseni ze mezi kockou a psem neni rozdil. Napadani teto teze budeme nemosrdne trestat. ;-DR^

3 0
možnosti

Karel2002

18. 6. 2012 23:47
Komunisté říkali, že černoši mají stejné předpoklady

jako běloši, ale prostě v USA je taková rasová segregace a vykořisťování, že se musí víc snažit než běloši. Proto tak rychle běhají, skáčou do dálky, hrají basketbal atd. Je to pro ně prý jediná cesta, jak v nenormální americké společnosti zbohatnout.

Běloši měli minimálně tři fantastické sprintéry, kteří dokázali porážet černochy...Haaryho, Borzova a Menneu. Zvláště Borzov, Ukrajinec a tedy Slovan...proč by i Češi nemohli porazit nejlepší černé Amaričany?

0 0
možnosti

Astaroth

19. 6. 2012 0:26
Re: Komunisté říkali, že černoši mají stejné předpoklady

Mozna proto, ze nejsou slovane, ale keltove?

0 0
možnosti

Dispute

18. 6. 2012 21:47
Mezi plavci se sportovci s tmavou pletí neprosazují, ale pro

běh a skoky mají objektivně daleko lepší předpoklady než původní Evropané. Proto často reprezentují Francii, Velkou Británii i další země (Dánsko, Španělsko) sportovci tmavé pleti, kteří se buď narodili v koloniích nebo rodičům, kteří se přistěhovali do Evropy. Nakonec na současném ME v kopané hraje za Českou republiku hráč Gebre Selassie, jehož otec pochází z Etiopie, ale on se narodil v Třebíči. http://cs.wikipedia.org/wiki/Theodor_Gebre_Selassie    Možnost vyniknout ve sportu motivuje mnoho sportovců z chudých zemí, aby získali sportovní stipendia na univerzitách v USA a jiných vyspělých zemích. Vedle možnosti trénovat pod špičkovými trenéry tak získají možnost i vysokoškolského vzdělání. Záplava ruských tenistek i tenistů ve světových soutěžích vychází z uvolnění původně ideologicky zakázaného sportu. Všichni chtějí profitovat nejen ze sportu, ale i reklamních příjmů - Kurnikovová, Šarapová a mnohé další, které už nežijí v Rusku, ale trvale v zahraničí.

1 0
možnosti

dva mraky

18. 6. 2012 21:47
lidé si nejsou rovni

Tak to prostě je bylo a bude. Když má černoch jiné zastoupení pigmentových buněk, jinou stavbu kostry, vlasy, svalový systém atd, je jasné, že bude trochu jiný i ve spoustě dalších věcí. Dobré vztahy se ale nevytváří vyhledáváním odlišností, ale vyhledáváním společného.

1 0
možnosti

markyz.Gero

18. 6. 2012 21:43
mýlíte se

5 0
možnosti

jurnecka

18. 6. 2012 21:33
Jen pro zajímavost

V Muzeu v Praze na Václaváku, byly po léta 3 kostry. Pod jednou byla cedulka: "Negroid". Pod druhou kostrou cedulka: "Mongoloid". Pod třetí kostrou cedulka: "Europoid"... Ty kostry vykazovaly typické znaky pro každé z lidských plemen. (Ostatně i dnes je možno v detektivkách spatřit, jak přijde koroner k nalezené lebce a řekne, že jde o Afroameričana, případně použije ono ošklivé označení bělocha "caucasian", atd...)

.

Tyto kostry pak zmizely v devadesátých letech... Už to asi neplatilo, nebo co?? :-P

5 0
možnosti

dva mraky

18. 6. 2012 22:01
Re: Jen pro zajímavost

Ale docela vtipná mi přišla ta reklama od Benettonu se srdci různých ras.

1 0
možnosti

jurnecka

18. 6. 2012 21:26
Chlape!

Takže jste nám ukázal, že nyní již je sport pro černochy dostupný (alespoň atletické discipliny)... To by ovšem mělo vést ke srovnatelným výsledkům... Ale nevede. V určitých sportech, prostě černoši dominují, přestože mají STEJNÉ (nikoli lepší) podmínky k trénován jako bělošií.... V jiných sportech, například šachách je neuvidíte...

.

Ostatně nevím proč roubujete environmentalistická vysvětlení tam, kde se dávno ví, že rozhodující roli hrají geny, a né že ne... Například jinak vystavěné šlachy, rozdílný počet rychlých a pomalých svalových vláken, jiné hladiny hormonů - například testosteronu... To jsou známé a dnes už ani v podstatě nikým zpochybňované věci... Vždyť ve spojených státech jsou již dnes dokonce na trhu léky (na srdce), kde je výslovně napsáno, že pro afroameričany jsou neúčinné, naopak jsou škodlivé...

5 0
možnosti

.45 ACP

18. 6. 2012 21:30
Re: Chlape!

R^ Jsou to ale ti amerikáskiji lékárníci rasisti, co? ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 263
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2517x
Filosof, historik, arabista, publicista a pozorovatel současného světa, na který zírá většinou z Paříže, kde žije.

Seznam rubrik