Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pierre

27. 2. 2008 23:13
Les chemins de la liberté

jsou jistě různé, tuto provázely zajímavé okolnosti.Po rozpadu Sovětského Svazu tu zůstal poměrně nezávislý a dosti silný hráč na evropské scéně.Bylo nutno jej rozdělit a tím ho vyřadit ze hry. Tak se oživil džin nacionalismu přidalo se trochu zbraní a už to fungovalo. Že to stálo zbytečně nespočet lidských životů, to je přece vedlejší. Zvítězila přece "svoboda a demokracie". Ještě bylo potřeba někam umístit základnu, která by na to dohlížela.Nejvhodnější je obsadit část území a vytvořit ministát, závislý na vnější pomoci.Pro jistotu, aby to nedopadlo jako s Talibanem v Afghanistanu.

"Amsterdam ztělesňuje svobodu" - 19.2. psal autor něco jiného, jen bych připomněl pár jmen: Pim Fortuyn, Theo van Gogh, A.H. Ali, opravdu tak vypadá svoboda? Tak mi připadá, že Evropa se svými multikulti,lidskými právy, svobodou, sekularizovanou demokracií je nymfomankou bez přirozené imunity, obcuje i s partnery, podezřelými nákazou HIV a odmítá i použití prezervativu. Svoboda není zadarmo...

0 0
možnosti

Lucifer

27. 2. 2008 17:52
Re exil

 Evropa mi pripomina chodniky panelakoveho sidliste za onoho casu.Budovaly se tak,jak si prali stavitele,ale lidi chodili stejne mimo,jak to bylo nejlogictejsi a nejkratsi.Kdysi nekdo rozdelil svet na staty,v nekterych pripadech docela podle narodnosri,nabozenstvi apod.,v jinych proste podle planu tehdejsich stavitelu.Lidi ale stejne ziji mimo zavedene hranice.Podle me,by napr. EU mohla pomoci trochu Evropu prerovnat podle logickych meritek a zmensit treci plochy mezi narody a staty.Vysledkem by mohly  byt prirodni hranice ,spolecny jazyk a nabozenstvi v kazdem state .Mozna i klid.Pokud by ovsem o takove reseni mel nekdo zajem!Jinak jsem pro zachovani kulturnich parametru jednotlivych regionu,aby clovek "do exilu" nejezdil jako domu.Zdravim.

0 0
možnosti

Pražák Roman

26. 2. 2008 22:22
Volič Národní strany

Máme-li obstát,musíme jednat.

0 0
možnosti

Pražák Roman

26. 2. 2008 22:21
Volič Národní strany

My Evropané,si sami vlastní blbostí(zakládání nenávistných muslimských pátých kolon) a nepochopitelnou sebedestrukcí hodnot na kterých stojí naše civilizace,řežeme pod sebou větev!!!!!!!!!!!

Ještě je čas to změnit!!!!!!!!!!!!!!!!

Je za minutu 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![>-]

0 0
možnosti

Karel

26. 2. 2008 14:39
Ale za své!

Pane - pokud svou schopnost žít a přežít v samostatném státě budou platit ze svého, tak to ano. Ale vznik tohoto pseudostátu nás občany EÚ bude stát miliardy a navíc je to skutečně inspirace a návod pro ostatní národnostní menšiny jak si vynutit porušení mezinárodního práva. 

0 0
možnosti

Pražák Roman

26. 2. 2008 18:22
Re: Ale za své!

R^[>-]

0 0
možnosti

alex hart

26. 2. 2008 13:49
relativizace a zpochybňování všeho

A myslíte si pane Mullere, že tím že vše zpochybníte, přestane být problém problémem, zločin zločinem a vojenská intervence že přestane být vojenskou intervencí? 

Já si to nemyslím. A nevím, jak mi v tom má pomoci exil.

A nebo celý Váš článek má fungovat jako sdělení jednonohému, že nemá důvod k nářku, protože přeci všichni víme, že existují i lidi bez obou noh?  

0 0
možnosti

Pavel

26. 2. 2008 12:24
tak já nevím...

... ale mám za to, že Ti většinoví Albánci už v roce 2004 ukázali docela jasně, jak si představují svoje "soužití" s menšinami. A EU taky docela jasně ukázala, jak se k téhle jejich "snášenlivosti" hodlá stavět.

Proto možná ty reakce, které Vám se nezdají...

0 0
možnosti

Jaja

27. 2. 2008 17:55
Re: tak já nevím...

Krome tobo,Arabove a Palestinci v Izraeli je logictejsi spojeni,nez Arabove,Palestinci a Cinane v Evrope!

0 0
možnosti

Goyim

26. 2. 2008 12:09
chceme vyvážené zpravodajství

Skvělá vsunutá propaganda:

".....Araby v Izraeli,..."

Opomenul jste "Indové v té Britské Indii"

Chceme VYVÁŽENÉ ZPRAVODAJSTVÍ pane Mullere. Napište třeba něco z Talmudu, třeba o tom že "i ty nejlepší z Goyimů musíte zabíjet"

Opakuji: VYVÁŽENÉ ZPRAVODAJSTVÍ

0 0
možnosti