Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jirim

17. 2. 2008 22:21
POKRACOVANI

NEKOLIK  MALO TISIC LET....A BRZY BUDE MIT BUH SVOJI ODPLATU.BUH SE DO

TEHLE DOBY JESTE NEHNEVAL,ALE JEHO HNEV JE ZADRZOVAN DO POSLEDNIHO

DNE...PRO TY,KTERI BUDOU PROTI IZRAELI V POSLEDNICH DNECH.JAKE BUDOU

PREDCHAZET UDALOSTI?VE ZKRATCE:ZKAZA DAMASKU,VYTRZENI VERICH,NAPADENI

IZRAELE RUSKEM SPOLU S ARABSKO-ISLAMSKYMI NARODY.VITEZSTVI IZRAELE.....

0 0
možnosti
HS

Hari Seldon

17. 2. 2008 22:31
Re: POKRACOVANI

Tvoje demagogická8-o historicko - geopolitická analýza Blízkého východu mne zaujala. Mohl by jsi se dobře uplatnit jako pouliční kazatel nebo prodávat po bytech bible.

0 0
možnosti

jirim

17. 2. 2008 22:21
JEZIS REKL:JA JSEM TA PRAVDA

TEROR -KOREN TOHOTO SLOVA JE STRACH A JE TO ZBRAN,KTREROU POUZIVA DUCH STRACHU.JEZIS O NEM RIKA V PISMU:DABEL,TEN ZLY DUCH,TEN ZLOSTNIK,OTEC LZI,LHAR OD POCATKU.JESTLI-ZE NEVERIS V DUCHOVNI SVET,TAK JSI PODVEDEN DABLEM PRAVE TED V TENTO OKAMZIK.JESTLI SE VYSMIVAS NEKOMU.KDO JE VERICI V JEZISE KRISTA, JAKO JEDINEHO BOHA,PAK JSI OKLAMAN DABLEM PRAVE TED.IZRAEL JE VSKUTKU TEN VYVOLENY NAROD A BUH NAPLNI VSE PRESNE JAK TO ZAZNAMENAL V PISMU.PROC?PROTOZE JE TO DOBRY BUH.MILUJE TEBE A MNE.A TY NA TO:JAK MUZE BUH,KTERY JE DOBRY,DOPOUSTET TAKOVE VECI NA ZEMI??A BUH NA TO:JA JSEM DAL ZEMI CLOVEKU,ABY NA NI VLADNUL A PANOVAL A MNOZIL SE DO DOBY NEZ SE NAPLNI VSE,CO JSEM REKL(NECHAL ZAPSAT DO PISMA).A VAZENY CTENARI,TA DOBA JE TADY.BOJ O IZRAEL SE TAHNE

0 0
možnosti

Pierre

17. 2. 2008 19:19
S čím kdo zachází, tím také schází

terorista je nově používaný termín, dříve se říkalo atentátník. Těm správným se říká "bojovníci za svobodu a demokracii". Basajev, Thaci atd. Domnívám se, že se autor poněkud mýlí. Pokud by na této akci pracovaly služby USA a NATO, dopadlo by to jako s osvobozováním velvyslanectví v Teheránu, nebo jako podklady pro válku v Iráku. Úspěšnost Mossadu a izraelské armády je obdivuhodná. Snad by už konečně mohli stratégové, generálové a tajné služby začít jezdit do Izraele na stáž, jak se to má dělat. Izrael dobře ví, že terorismus nelze úplně vykořenit, ale ví jak ho alespoň účinně oslabit.

Poněkud nevážně: Asi začínám být rasista - že by Semité (Židé) byli národ vyvolený? Asi to ale nebude rasou, židovského vyznání je mnoho lidí odlišné barvy pleti. Tak tedy čím?

0 0
možnosti
FS

Fanuel

17. 2. 2008 18:22
Zdravím

Zdravím, to že terorismus, je globální jev dnes již nikoho nepřekvapí.Na co by jsme, ale neměli zapomenout?? Co je podstatou,příčinnou i důsledkem.!!!!!Co žene lidi stát se živou bombou?? Masakrovat nevinné tam či onde???Položme  si otázku bez předsudků,že hlavní síla je v koketování se socialismem, komunismem,jak v EU tak ve zbytku světa.Ten kdo tohle chce vydět tak to vydí a řádně se připravý, aby se neopakoval Mnichov 1938. Nikde na světě. A už nejméně v genocidním Kosovu, které nerespektuje základní práva Srbů práva na nedělitelnou vlast tak jak předpokládal Helsinský pakt o změnách v oblasti lidských práv za Brežněva, změny ano ale ne hranice.Genocida a rasismus i historický jev antisemitismus musí už jednou pro vždy zmizet ze slovníku politiků, jsouli to politici vyspělé demokracie.Stanek(Fanuel)

0 0
možnosti

Pražák Roman

16. 2. 2008 18:38
Volič Národní strany

zajímavý odkaz,třeba pro entitu,co si říká Monitor:

http://www.euportal.cz/Articles/901-stret-civilizaci-a-krvave-hranice-islamu.aspx

0 0
možnosti

Monitor

16. 2. 2008 11:45
Ráfik Harírí

Ráfik Harírí jak známo 2 dny před atentátem na svou osobu veřejně děkoval Sýrií za její významnou pomoc při zajištění míru v Libanonu. Podle představ pana Mullera a jiných výrobců "pravdy" to Syrské hodnostáře rozčílilo tak, že p. Haríriho zavraždily. Pan Muller vynakládá velkou snahu, aby jeho zpravodajství nebylo vyvážené. Až jej bude chtít mít vyvážené, jistě nám vysvětlí proč jsme my Češi a vůbec všichni pro ctihodné členy vyvoleného národa pouhými GOYIMY tj. dobytkem. Také nám vysvětlí co je to TALMUD a proč TALMUD doporučuje ctihodným členům vyvoleného národa zabíjet "i ty nejlepší z GOYIMŮ" tj. nás.

Pane Mullere, CHCEME VYVÁŽENÉ zpravodajství.

0 0
možnosti

Pražák Roman

16. 2. 2008 18:36
Re: Ráfik Harírí

Ty jsi fakt slaboduchý.Takové zvratky se jen tak nevidí:-/

0 0
možnosti

Dušan Neumann

16. 2. 2008 1:22
USA zvýšily odměnu za dopadení tohoto arcilotra na 25 milion

0 0
možnosti

Nový

15. 2. 2008 22:45
zajímavý článek

R^

0 0
možnosti

Jehoshuae Pomeranč

15. 2. 2008 22:28
Blahopřání

Kluci od Mosadu, jste pašáci; ať se vám vždy daří.R^ Doufáme, že dáte zase brzo vědět 

0 0
možnosti
OS

dude

15. 2. 2008 21:00
super

Dalsi zajimavy clanek, asi jako vsechny vase ostatni clanky.

A jeste jedna vec, nemuzu si pomoct, nejste nahodou MacGyver? Podle ty fotky tady na blogu urcite jo :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 263
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2517x
Filosof, historik, arabista, publicista a pozorovatel současného světa, na který zírá většinou z Paříže, kde žije.

Seznam rubrik