Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

pedol

30. 11. 2010 16:26
opět polopravdy od pana ZM

"povinnost navštěvovat jazykové kurzy, respektovat zásadu povinné školní docházky, poznat kulturu hostitelské země a respektovat její ústavu a zákony."

- také Merckelová touto argumentací zkouší vytahovat zástěrku pro zmatení stáda. Sami Němci používající mozek oponují, že toto je zcestné, stačí nahlédnout přes hranice k Frantíkům. Jejich mohamedáni hovoří francouzsky plynně, znají současnou kultůru (fotbalisty, herečky), ale to jim v dělání bordelu nikterak nebrání.

zakopaný pes je však v ideologii Mohameda.

Kupř. Kristus se narodil do fungujícího státu římského, ten stát respektoval a výslovně řekl, že je třeba mu dát, co mu patří. Mohamed žádný stát neznal, a ani jeho následovníci ho nepotřebují (asi s výjimkou sociálních dávek). Chtějí jen svůj Dar al_Islam, území islamu, na kterém se jedině muslim cítí svobodně a bezpečně, kde platí šaría a podřízení nemuslimů. Žádný cizí stát je nezajímá, do žádného se nebudou plnohodnotně integrovat. Jejich vlastní státy jsou jen území, kde pla

0 0
možnosti
PD

pedol

30. 11. 2010 16:28
Re: opět polopravdy od pana ZM - dokončení

Jejich vlastní státy jsou jen území, kde platí muslimské zákony.

Realita neúprosně dokládá, že po překročení jisté kritické meze podílu vyznavačů alláha dochází k destabilizaci kterékoliv zěmě a k urychlení jejího společenského úpadku.

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

30. 11. 2010 12:16
Zeptejte se obyvatel Prahy-Libuše, jaké mají

zkušenosti s integrací. Zatím jen ustupují a prodávají své byty. Pokud by se ozvali, budou kvalifikováni jako rasisti. Až bude Libuš vietnamská, bude pozdě. Tak co s tím? Není lepší uhasit malý ohníček, než si koledovat o velký požár?

0 0
možnosti
  • Počet článků 263
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2517x
Filosof, historik, arabista, publicista a pozorovatel současného světa, na který zírá většinou z Paříže, kde žije.

Seznam rubrik