Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jarcho

23. 2. 2010 13:47
A co Benešovo řešení?

Recept Dr. Beneše se ukázal být účinným a bylo to dokonce ztvrzeno zákonem o tom, že se Dr. Beneš zasloužil o stát.

Takže když nefrancouzi dělají ve Francii bordel a ohrožují stabilitu státu a kvalitu života Francouzů, je třeba vystěhovat je zpět do zemí jejich původu.

A bude pokoj.

0 0
možnosti
MM

Jawař

25. 2. 2010 11:13
Re: A co Benešovo řešení?

Leda to nahnat do moře. My němce stěhovali max pár desítek km. Přes půl světa 50milionů a více neodstěhuješ. Jedno řešení je pouze v tom. Aby děti přistěhovalců neměli automatické právo na občanství hostitelského státu.A imigrantio si nemohli podle zákona o rodině dovážet své příbuzenstvo. Aby se netrhala rodina.

0 0
možnosti
RVR

Reginald von Ravenhorst

23. 2. 2010 12:54
No dobre, ale ...

No dobre, ale ako chcete odlisit potencialneho dobreho suseda od potencialneho conquistadora ? Pre mna za mna, ak je to dobry sused, nech si bije celom o zem aj 10x denne, je to jeho celo a jeho mozog. U toho najazdnika mi bude vadit vsetko a najmae to, ze ma chce obratit na svoj obraz. Tolerancia je synonymom pre VZAJOMNY respekt a nie pre tiche prizeranie sa vaecsiny eskalacii zla mensinou. Pre man je hlavnym kamenom urazu nevzdelanost tych ludi, pretoze takym je najjednoduchsie verit v 5x denne vykrikovanu pravdu. Len ich akosi nenapada, ze vaecna pravda je preto takou, ze ju netreba podchvilou ludom natlkat do hlav. A ak treba, tak s tou pravdou nie je cosi v poriadku. Este by mi mohol niekto vysvetlit, preco prave Stredny vychod je semeniskom ludi, ktori veria vo svoju vylucnost a podla toho jednaju a dozaduju sa uznanie tejto pochybnej pravdy a inymi.

0 0
možnosti
MM

Jawař

25. 2. 2010 11:17
Re: No dobre, ale ...

V té vzdělanosti to nebude. Muttalab. Co chtěl vyhodit do vzduchu letadlo do Detroitu na vánoce. Byl studovaný a z bohaté rodiny. Pro ně je studium techniky jen kratší cesta do ráje. Viz atentátníci z 11.září.

0 0
možnosti
A

Amoniak

23. 2. 2010 12:20
A co?

Co je špatného na "Izolovat a vyhnat, zakázat a zavřít" ? To není zas tak špatná taktika. Ještě o něco účinnější je zabít vše co nás ohrožuje, proti tomu ale (zatím) existují příliš silné kulturní zábrany.

Říká se tomu obrana a musí to provozovat každé společenství které chce přežít.

0 0
možnosti
G

geo.novotny

23. 2. 2010 12:20
Velmi kvalitni ...

... a rozumny nazor pane autore.

Dekuji,   G.N.

0 0
možnosti
  • Počet článků 263
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2517x
Filosof, historik, arabista, publicista a pozorovatel současného světa, na který zírá většinou z Paříže, kde žije.

Seznam rubrik