Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

falm

14. 10. 2008 9:44
Z kritického myšlení máte nedostatečnou

Viry v počítači nelze srovnávat s viry v přírodě. A už vůbec ne s ekonomicko organizačním vývojem státu, o bodyguardech nemluvě.

Počítačové viry vznikají úmyslnými destrukčními aktivitami jedinců a koexistují firmami, které potřebují viry léčit. Jedná se o záměrně uměle vytvářené elementy v uzavřeném okruhu aktivit. Viry v pořírodě ani v ekonomice takto nevznikají ani nefungují a nelze je léčit nějakým "jednoduchým" prográmkem.

Nejsou záměrnými destrukčními aktivitami jednotlivců. Příroda i ekonomika se řídí poněkud jinými zákonitosmi a léčí se jiným zplůsobem.

Šlápl jste úplně vedle a nechci říkat ani do čeho...

Nepovedený článek, nepovedené myšlení. Držte se toho, co máte proponované v profilu a nepleťte se do zevšeobecňující sociologické rádoby politologie. Nemáte na to. Rv

0 0
možnosti
J

JaVi

15. 10. 2008 15:08
Re: Z kritického myšlení máte nedostatečnou

Nicku falm:

Pane Falme, také mám vztah k počítačům, pravda, zabývám se jimi teprve sotva padesát let, avšak rovněž mám rád metaforu, nadsázku, zobecnění… Na jistém blogu pravil jeden moudrý diskutující jinému: „Uvědomte si, že zvláště starší generace, která má s bolševickým stylem vymývání mozků a s tupou jednostrannou propagandou své zkušenosti, má jakýsi šestý smysl i vypěstovanou obrannou reakci na nové vymývání mozků, ať přichází z kterékoli strany.“ Tato citovaná věta pochopitelně nepatří Vašemu diskusnímu příspěvku. Váš příspěvek má řekněme odborný styl s pro mne nepřijatelnými závěry. Tou větou chci pouze zdůraznit, že příspěvky pana Zdeňka Mullera  rozhodně mozky nevymývají! Osobně čtu  jeho blog n-krát (n je dostatečně velké přirozené číslo) raději než například články v MFD či Lidovkách. Vřele Vám celý blog pana Mullera doporučuji k pozornému pročtení.

0 0
možnosti
M

markr

14. 10. 2008 1:02
Používáte Windows, dobře vám tak

Ne, nemám radost z cizího neštěstí, přes 12 let jsem tyhle choroby léčil. Bohužel je 98% uživatelů počítačů nepoučitelných a proto nezbývá, než jim popřát, aby rozhodnutí opustit Windows bylo učiněno na základě nepříliš bolavé zkušenosti.

0 0
možnosti
MH

Kombajn

14. 10. 2008 0:03
nekdy je lepsi nemit zadny antivir...

to je normalni... cela nase firma se vzpamatovavala asi 3 dny z nakazy virem, ktery se siril pres port, na kterem naslouchal aktualizacni program. Jinymi slovy, kdyby na vsech pocitacich nebyl instalovan NORTON ANTIVIRUS, tak by se nic nenakazilo, ani kdybychom zadny antivir nemeli...

0 0
možnosti