Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

ferohrabal

23. 8. 2010 20:45
doporučuji

Doporučuji můj článek na http://ferohrabal.blog.cz ! zároveň bych rád získal E-MAILOVY KONTAKT / ADRESU

na autora, dr. MULLERA ... ztratil jsem na Vás spojení ještě před nástupem internetu, tak bych ho rád obnovil děkuji

 

0 0
možnosti
M

marrienka

15. 5. 2010 14:12
Rozhodně k zamyšlení

Díky vám, za váš velmi zajímavý pohled na věc, pane Müllere. Zcela jistě stojí za zamyšlení. Už se těším na vaši knížku, která by, tuším, v nejbližší době měla vyjít a snad by mohla obsáhnout rozsáhlejší obraz tohoto článku... toto téma si zaslouží určitě pozornost a není na místě opomíjet jakékoli aspekty nejen náboženských kultur, pokud chceme společně na jedné Zemi žít. Takže bravo;-)

0 0
možnosti
MS

majkl1

6. 5. 2010 1:22
Zajímavé stylem pohledu,

leč z mého hlediska bezobsažné. Rétorika článku mi silně připomíná rétoriku odpůrců počítačových her. Jaksi pomíjí lidský rozum a jeho schopnost rozlišit sen či virtuální realitu od skutečnosti. Je přeci jedno, zda se dívám na obraz, fotografii, film, televizní obrazovku či počítačový monitor. Snaha ničit a zabíjet je stejně stará, jako lidstvo samo, jen ty luky a meče nadělaly méně škody. Nicméně v rukou barbarských hord dokázaly zničit nejednu vyspělou civilizaci. A ti vousatí emíři jsou tam snad pro legraci. Horší jsou stejně vousatí temní středověcí dědci, ovládající náboženství militantních islámských států. Ti emíři by rádi kšeftovali, ale i oni jsou v područí víry. Respektive v područí všech těch -jáhů. Průšvih je v tom, že díky drogám a naftě mají islámští teroristé značný kapitál a nevzdělané lidské zdroje, ochotné se za příslib budoucího ráje zabít. Nedávno vydaná statistika uveřejnila údaje o tom, že nejpronásledovanější náboženskou skupinou jsou křesťané a to právě muslimy.

0 0
možnosti
MS

majkl1

6. 5. 2010 1:46
Re: Zajímavé stylem pohledu,

Zejména v Indonézii a afrických muslimských státech. A může být pro fanatického militantního muslima lepší cíl, než bohatý křesťan v bohatém státě? A to nehovořím o naší evropské přehnané humanitě a podpoře tzv. multikultur. Prostě tady jsme doma my se staletou křesťanskou kulturou. Cizinče buď vítán, pokud chceš žít dle našich zákonů. A pokud ne, pak jdi o dům dál. Pokud v Emirátech políbíte na veřejnosti vlastní manželku, dostanete bičem a půjdete oba sedět. V kraťasech nevycházejte, v lepším případě vzbudíte jenom pohoršení. Ale snad se už i ta naše Evropa probírá. Burka snad bude zakázána (co když je pod ní třeba chlap) a ve Švýcarských Alpách se minarety také stavět nebudou. Nevím o žádném případě, že by třeba chtěl stavět Evropan v Dubaji prasečák. Takže ctěme svoji kulturu a uvítejme hosta, pokud se jako host chová. K tomu je potřeba pouze dobrá vůle. Intranetu, Internetu i Fernetu netřeba. :-)

0 0
možnosti
G

geo.novotny

5. 5. 2010 13:28
Naprosto skvele !

Dekuji za bezvadny clanek.

Zdravi,  G.N.

0 0
možnosti