Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pierre

13. 12. 2007 21:27
Islamofob

Asi jsem podjatý(islamofob,jak tady autor nedávno žongloval s fobiemi a -ismy)proto se k samotnému Islámu nebudu vyjadřovat.K Alžírsku:Tam se bojuje již od 2.světové,zvláště po neuznání výsledků posledních voleb (cca 35000 obětí),proto poslední událost není nic vyjímečného. Snad se shodneme,že každý terorismus je špatný (nejen islámský), i když se mu někdy vznešeně říká osvobozenecký boj. Jen mám dojem,že metody k jeho likvidaci jsou poněkud neadekvátní a neúčinné. Snad by bylo vhodnější zasahovat cíleně a efektivně přímo ohniska nákazy, než demonstrativně použít plošně hrubou sílu a ještě na jiném místě. Následná reakce organismu je vypěstovaná imunita - "Vstanou noví bojovníci", zelenočerný prapor zavlaje.

0 0
možnosti

ddnes

12. 12. 2007 17:06
reakce

válka už je na spadnutí!musíme udržet východní nárazník v podobě izrale!izraelci totiž na ručníkáře vždycky platili!tentokrát to bude válka do posledního člověka na té nebo na opačné straně!

0 0
možnosti

Jiří

12. 12. 2007 15:25
Mohamedánů ve ve skutečnosti civilizovaný světbojí

Hodně frčí kritizovat spojené státy, jejich tradice a kultury, zahr. politiku - zkrátka vše americké. Ti levicoví kritici jsou kupodivu shovívaví vůči Rusku a v islámských zemích, "není vše tak špatné, jak se píše".

Pokud se píše o teroristických činech, tak min. polovina je odůvodnovaná islámem. Navenek se ostatním řekne, že pravý islám je proti násilí. Mezi sebou se radují, jak nějaký jejich bratr zabil plný autobus nevěřících amerických nebo židovských psů a satanů.

Islám je skutečně jiná kultura. Násilí má jako svůj hlavní princip - džihád. I původní rozšíření šlo mečem, stejně jako udržování vlády. Je to kultura si pramálo cení lidského života - nemuslimy se opovrhuje, muslim zas má zemřít jako mučedník. Nenávisti tam je snad víc, jak v komunismu.

Je zajímavé, že Francie, která např. podporuje homosexualitu - se zároveň přátelí s muslimskými zeměmi, kde by homosexuály pověsili, jen ti opravdu liberální nechali zbičovat a zavřeli na řadu let do vězení, než se napraví.

0 0
možnosti

CHYREN

12. 12. 2007 13:10
Blog se mě velmi líbil..

KARMA.

Bohužel nikdo ze zodpovědných lidí,kteří mají moc přispět k řešení tohoto problému není ani moudrý,ani ochotný investovat byť i jen do vyslechnutí možných řešení.Nevěřím na jedno samospasitelné...musí to být celá lavina iniciativ,které budou různorodě a velmi nápaditě selektovat už v samém zárodku pomatence a rozumné lidi.

Obávám se,že hluchota a slepota k takovým věcem povede ke globální trgédii.

0 0
možnosti

Pražák Roman

12. 12. 2007 13:04
Volič Národní strany

Islám,je jako rakovina,její metastázy prorůstají do celého světa,ohrožuje svého hostitele,všude kam se ten hnus dostane:-©

Jediným řešením,jakkoli nepříjemným,a pseudohumanistům se nelíbícím,je důsledná repatriace muslimů z Evropy,USA,a zemí kde permanentně ohrožují mír(Thajsko,Indie,Kanada...)zpět do země jejich původu,nebo jejich rodičů.Všechny imigrantské vlny,které do evropy přišly,byly pro Evropu víceméně přínosem.Přijaly evropské hodnoty,začlenily se do společnosti,postaraly se sami o sebe.Jedinou vyjimkou jsou muslimové.Vytvářejí uzavřené nenávistné komunity,z drtivé většiny jsou na dávkách, důvody pro jejich imigraci jsou téměř 100%ekonomické,nemají snahu naučit se jazyk hostitelské země,nerespektují zákony,vnucují všem své "zvyky"

Pokud nemá islám strhnout celý svět zpět do temného,brutálního středověku,je nejvyšší čas jednat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

bezvěrec

12. 12. 2007 13:58
Re: Volič Národní strany

Nejsem volič Národní strany ale o tom středověku je to pravda .Islámu je asi tak 1400let taže on ve středověku je.A pokud se mu konečně nepostaví ostatní svět na odpor jsme v p....i(Y)!

0 0
možnosti
  • Počet článků 263
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2517x
Filosof, historik, arabista, publicista a pozorovatel současného světa, na který zírá většinou z Paříže, kde žije.

Seznam rubrik