Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

FunkyFred

21. 6. 2010 10:56
Co byste chtěli?

Co byste chtěli? Křesťanské náboženství se taky vyvíjelo celá staletí včetně brutálního, násilného dogmatismu až po umírněnější věky a současný úpadek. Jestli tam teď mají 15. století, taky si prostě budeme muset ještě párset let počkat na vyspělejší verzi jejich náboženství.

0 0
možnosti
W

warbird_2006

3. 5. 2010 6:24
i Obama je muslim...

http://www.youtube.com/watch?v=n6Cv64lNatc&feature=player_embedded

a jsme v prdeli vsichni...

0 0
možnosti
PM

pm22

28. 4. 2010 2:57
Clanek je k veci. Ale asi se stava pravdou, ze islam je vecn

Islamizace Evropy (nejen Evropy) bud probehne rychle, pokud se ti "chudi" hodni muslimove povali dal do Evropy a nebo pomalu, to pokd by se a to pochybuji, priliv podarilo nejak zastavit.

Kazdy muslim je dobry. Jiste. Posloucha imana a ani ho nenapadne neudelat to, co mu iman doporuci.

Pokud si imani, uz i v Evrope, dovoli otevrene brojit proti pohanum a vykrikovat, ze kazdy muslim ma pravo byt ozbrojen, tak to je signal, ze uz jsou usazeni.

Moc mi jako nesedi, ze se politici nedokazi probrat. Jiste, jim jde o hlasy a kdyz by je dostali od muslimu, klidne je budou podporovat. Potom mi pripada, ze politici jsou bud nekdo jiny, nebo deti nemaji. Pokud maji, uz jako ismalmiste jsou zrejme a ochotne ochotne je obetuji pro svuj momentalni prinos.

Tragedie ale je, ze desne rychle islamizuje Rusko. Jedina zeme, ktera oficialne, pres premiera se pred lety ozvala, je Australie. Ale to asi platilo. Dnes uz jsou asi ti odvazni prevalcovani temi multikulti.

0 0
možnosti
K

kurenacestach

12. 2. 2010 15:08
Zijete v Parizi?

Jak v tomto pripade muzete napsat takovy clanek? Copak opravdu nevidite co se tady deje? Nebo jste se jiz nakazil francouzskou chtenou slepotou????

Probuh, byl jste se nekdy vubec podivat v Bobingy, Drancy...a nemusite ani tam, bohate staci 18arr. vam to prijde normalni? Pripada vam, ze je cas na zkoumani kdo je ten "spatny" a kdo dobry muslim? A muze byt dobry muslim; ktery se ridi pravidly ktere porusuji lidska prava? (postaveni zen napr.)

Copak chcete, aby to v CR dopadlo stejne jako tady? Aby byli ctvrte kam se neodvazi vstoupit ani policiste?

Vzpamatujte se probuh! Rada vas po predmestich provedu...sama bydlim na jednom z poslednich prozatim jeste jaktakz dobrych, ale Antony je nedaleko...

0 0
možnosti
ZM

zdmueller

17. 2. 2010 10:23
Re: Zijete v Parizi?

A co navrhujete Vy, milostivá, kromě svého rozhořčení? Vaše nabídka, že mne provedete pařížskými předměstími, je sice laskavá, ale já ji s díky odmítám. Vystačím si sám. Co byste mi asi chtěla ukázat? Že muslimů je všude plno, že ničí, na co přijdou, že obchodují s drogami, že kašlou na školy, že si vystačí se svými pravdami nepravdami, že se modlí už veřejně na pařížských ulicích, že nutí své dívky a ženy zahalovat se stále více…? A pak že bychom si někde u čtvrtky vína jednohlasně zanadávali nad zkázou Evropy a proradností jejích představitelů? Pokud Vás francouzská situace poučila, je to dobře. A pokud Vás toto poučení vede k tomu, abyste pro záchranu Evropy něco udělala, je to ještě lepší.    

 

0 0
možnosti
LH

DrJelcin

25. 1. 2010 22:55
Strach z islamu

Z islamu jde strach. U me nejde o strach spojeny s bojem muslimu proti bezvercum. Jima me hruza z toho, jakym zpusobem se islam vyznava. Od malicka je doslova vtloukan detem do hlavy. Koran se uci nazpamet. Uci se arabsky a to i v pripade, ze zaci arabstinu neovladaji. Jako jedna z muslimskych ctnosti se povazuje znalost 99 allahovych privlastku nazpamet. Prikladu bych nasel moc. Proc jde prave z toho strach? Zkuste se s nejakym muslimem pobavit o jeho vire. Zjistite, ze vse bere jako dogma. Debata je nepripustna a nezadouci. Ritualy, patrici k islamu jsou v podminkach mirneho pasu smesne. V polarnich podminkach neresitelne. Jak by asi vypadal Ramadan za polarniho dne? Kdyz se koran nevyjadruje k dnesku nebo k danemu mistu, sejde se rada "moudrych hlav" a najde verse v koranu, ktere se na konkretni problem "hodi". Cetl jsem nekolik knih na podobne tema. Muslimove VERI a ta vira je bezmezna. Bohuzel tak bezmezna, ze si to v Evrope ani nedokazeme predstavit natoz to pochopit.

0 0
možnosti

kabel

21. 1. 2010 4:47
Máte pravdu.

Strach se šíří Evropou, a jak známo strach je vždy špatný rádce. Směšování a nerozlišování je pak logickým důsledkem, velmi dobře napsáno. Jen se obávám, že je málo těch, co to chtějí opravdu slyšet, alespoň zde na blogu to tak může vypadat. Díky, vždy se těším na Váš nový článek.

0 0
možnosti
PD

pedol

21. 1. 2010 23:16
Re: Máte pravdu.

Uvědomte si prosím, že islám není náboženstvím tak, jak jej chápeme my zde na Západě. Spíše se jedná o totalitní mocensko-politický koncept. Islám není ani otázkou svobodné víry. Neměnný základ je postaven na výplodech středověkého warlorda a obchodníka s otroky Mohameda. Ideologie je náboženstvím umně maskovaná. Zcela evidentně naplňuje parametry sekty (exkluzivní nadřazeneckost, nemožnost beztrestného vystoupení ze sekty, žena (muslimka) nesmí pojmout jinověrce nebo jinověrec dědit po muslimovi, neměnnost dogmat, nerozlišování světského a náboženského, světovládné mocenské ambice, projevy agresivity vůči kritickému myšlení, atp.)

Už pár století byste výše uvedené sektářské atributy hledal u tradičních křesťanských církví marně. Toto byste nalezl spíše u bolševiků či nacistů.

0 0
možnosti
N

Nero

20. 1. 2010 17:00
ŽENY SE NECHTĚJÍ ISLÁMU BRÁNIT.

Dodatek:Chlapům je islám šitý na míru.

0 0
možnosti
N

Nero

20. 1. 2010 16:58
ŽENY SE NECHTĚJÍ ISLÁMU BRÁNIT.

Jsou mírumilovné.Žádný radar,žádná obrana.

Prostě bude v módě pro začátek šátek.(pro  začátek)Pak...

0 0
možnosti
S

stip

20. 1. 2010 15:43
Tihle muslimům rolují koberce do Evropy

Někteří jsou jen naivní a hloupí, jiní záměrně přilévají kapku po kapce.

0 0
možnosti
FD

FoDa

20. 1. 2010 15:05
Realita

Pro Evropu neni zdaleka tak nebezpecnych tech par medialne vdecnych teroristu, fanatiku a radikalu, ale masy "obycejnych" muslimu, kteri se do Evropy ve velkem stehuji. Protoze islamske nabozenstvi je dogmaticke a nereformovatelne a jakmile jich tu bude dost, zacnou platit jejich pravidla a zakony a my se musime podridit :-/

0 0
možnosti