Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MacX

28. 12. 2011 10:56
Lidé nad čtyřicet vypadají tak, jak si zaslouží

Lidé nad čtyřicet vypadají tak, jak si zaslouží- Vy jste teda musel zlobit, chlape!

0 0
možnosti

lomihnát.

27. 12. 2011 10:27
Tělo má přijít do hrobu zhuntovaný.

Jen blázen si pořídí auto, aby ho používal jen ke garážování a leštění.

;-D

0 0
možnosti

martin.p

27. 12. 2011 10:37
Re: Tělo má přijít do hrobu zhuntovaný.

No ale občasná výměna oleje a filtrů je docela prospěšná. A jednou za čas projet myčkou a vyluxovat také není od věci ;-)

1 0
možnosti

Aruska

2. 1. 2012 16:38
Re: no cement

:-)

Diskuze pod články pana MUDr. Jonáše mě vyloženě baví. Krásně se v nich totiž odráží lidská hloupost, arogance, závist, rozhořčení, ale také moudrost, úcta a zdravý názor...

Z vašich negativních příspěvků je krásně vidět neschopnost anebo lenost udělat si vlastní názor. Např. tím, že sem dáte odkaz na Bludný balvan (který spoustě lidí připadá stejně směšný jako vám připadají směšné články pana Jonáše), celostní medicínu podle MUDr. Jonáše rozhodně na kolena nesrazíte ;-) a pana doktora dle mého názoru spíše rozesmějete.

A že na fotografii vypadá "blbě", "staře", "nezdravě"??? No... jen jestli to nebude tím, že se celý život zabývá pomocí jiným lidem... Kdybyste věděli, o čem je řeč, také byste jistě věděli, že každý člověk, který k němu přijde, disponuje nějakou energií a že tyto energie do sebe pan Jonáš den co den nasává... Kolika lidem jste pomohli vy???

1 0
možnosti

SID09

27. 12. 2011 8:47
Nic ve zlým pane doktore

Nic ve zlým pane doktore, ale na fotce vypadáte pěkně blbě. Hádal bych, že jste  zachovalý sedumdesátník, nebo stejně blbě jako Dr. Středa. To jiní ve vašem věku vypadají mnohem líp.!!

Nemůže snad za to ten detox, co používáte ?;-D

0 0
možnosti

71W

27. 12. 2011 9:56
Re: Nic ve zlým pane doktore

Dítě přišlo na diskusi....

1 0
možnosti

d. Lilly

27. 12. 2011 8:39
Nadpis je hodně krutý

Každý člověk má startovní čáru někde jinde.

Někdy prachatí sobečtí hajzlíci vypadají docela pěkně a sedřená ženská .......

0 0
možnosti

IfčaX

27. 12. 2011 9:58
Re: Nadpis je hodně krutý

No, nevím... mám dojem, že v našich zeměpisných šířkách se těch "sedřených ženských" ve smyslu ztvrdlá kůže, páteř křivá nošením těžkých břemen apod. moc nevyskytuje.

Pokud myslíme sedřenou ženskou v našich poměrech - je to většinou žena, která má (oproti těm bohatým sobeckým hajzlíkům, co prosedí spoustu času v pohodlí) dostatek přirozeného pohybu a velmi často vypadá dost mladě.

0 0
možnosti

Rafaelou

27. 12. 2011 8:38
jak kdo vypadá....

Jak kdo vypadá je dáno povětšinou geneticky.Samozřejmě,že někteří jedinci dovedou své tělesné schránky vylepšit zatímco jiní se neustále podílejí na jejich devastaci.Už ten název je nesmyslný.Tak jako je spousta těch kteří přes veškerou snahu nezlepší nijak svůj vzhled je spousta těch co aniž by cokoliv pro své zdraví udělali ba naopak si ho vůbec neváží neustále se jim daří vypadat docela obstojně.Nevím co se sebou dělá pan doktor,ale s mého pohledu nevidím nijak zářivý příklad toho,že by vypadal skvěle a to je jistě v tomto oboru odborník.

0 0
možnosti

Maryša Šárecká

27. 12. 2011 8:37
no nevím

Mladý vzhled je v naší rodině dědičný.

0 0
možnosti

strycek-Joe Ltd.

27. 12. 2011 8:28
Podle vzhledu bych Vám hádal 50+, pane Jonáši

ale Vy klidně můžete být produktem celostní medicíny - a mít např. 90+. Takže ve Vašem případě opravdu nevím Rv

0 0
možnosti

Tomáš Jasný, PhD.

27. 12. 2011 8:28
ach jo ...

pane Jonasi, souhlasim i nesouhlasim ... s celostni medicinou a spojenim psychicke i fyzicke roviny regenerace organizmu souhlasim, ale pro rikate, ze lide nad 40 let vypadaji tak, jak si zaslouzi? ... to chcete rict, ze chronicky nemocni lide, lide po urazech (napr. automobilovych nehodach), telesne i psychicky postizeni lide si to ZASLOUZI????? ...

0 0
možnosti

jarinka

27. 12. 2011 9:47
Re: ach jo ...

Takhle to pan Jonáš určitě nemyslel. Nemocní a po úrazech jsou jiná kapitola. Řeč je například o mně, která nepije, nekouří, trampuje, nemaluje se a vypadá o deset let mladší. Nebo znáte ženu, která vypadá přirozeně a hezky, má dost před padesát a přitom kouří jak fabrika? Že vy jste silný kuřák!!!

1 0
možnosti

jarinka

27. 12. 2011 8:26
Všechno do sebe krásně zapadá.

Ten, kdo má rád hodně pohybu venku (hlavně chůzi, v zimě i běěžky), obvykle nekouří. Kdo nekouří, obvykle ani nepije. Kdo nepije, nekouří a hlavně - hodně se pohybuje na vzduchu, dělá nesmírně mnoho pro své tělo i pro svoji duši. A když pro sebe, pak i pro ostatní lidi kolem sebe, a ti mu to pak vrací. Makeup nebrat. Děkuji a karma.

0 0
možnosti

Tomáš Jasný, PhD.

27. 12. 2011 8:28
Re: Všechno do sebe krásně zapadá.

jarinko, to, co popisujete, je hlavne pro telo ... s uzdravovanim duse to nema nic spolecneho ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2364x
Po absolutoriu medicíny a psychiatrické praxi jsem studoval akupunkturu a léčebné metody starověké medicíny, zejména staročínské. Během třicetiletého výzkumu a praxe jsem napsal řadu publikací jako Křížovka života a Tajenkami života. Pátral jsem po principech a filozofii staročínské a staroindické medicíny, jež tvoří základ celosvětově originální metody řízené a kontrolované detoxikace organismu. Podívejte se na www.joalis.eu a
www.mudrjosefjonas.bloguje.cz

Seznam rubrik