Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Béda47

22. 12. 2011 11:16
zásadní problém

Málokdo si dnes uvědomuje, že psychické problémy různého druhu jsou zásadním ukazatelem zdraví společnosti. U nás je to takové Tabu a přehlížení problémů, že je psychiatrie na okreji zájmu. I z hlediska  léků a příplatků na ně je tato disciplína znevažována jako nepodstatná. Opak je pravdou. Vše špatné v organismu vzniká z poruch nervového systému. A psychicky nemocní jsou jen špička ledovce. Většina lidí ani netuší, že jsou nemocni a když objeví nějaký syndrom - tak je toi převi jen nějaká DEPKA !  Obrovská chyba, která se dříve či později projeví obrovským problémem . A dnešní bezvýchodnost životních situací tomu všemu nahrává - vyhlídky nejsou opravdu dobré.V 99 % lidí u nás by potřebovalo odbornou péči psychiatra.V. to jedno procento jsou pitomci od narození.

0 0
možnosti
FS

aroneček

4. 12. 2011 8:34
Hezky napsané.

0 0
možnosti
MC

babucha

4. 12. 2011 7:01
Díky za téma i jeho pojetí

Bohužel jsou psychické problémy u nás stále všeobecně tabu a i člověk, který si je jich u sebe vědom, není ochotný "nechat si šťourat v hlavě", přestože se svými nemocnými játry, ledvinami,srdcem a očima se svěří do rukou odborníka naprosto ochotně.

Posílám Vám karmu a přání vnitřního klidu-nejen o adventu :-)

cejpkova.blog.idnes.cz

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2364x
Po absolutoriu medicíny a psychiatrické praxi jsem studoval akupunkturu a léčebné metody starověké medicíny, zejména staročínské. Během třicetiletého výzkumu a praxe jsem napsal řadu publikací jako Křížovka života a Tajenkami života. Pátral jsem po principech a filozofii staročínské a staroindické medicíny, jež tvoří základ celosvětově originální metody řízené a kontrolované detoxikace organismu. Podívejte se na www.joalis.eu a
www.mudrjosefjonas.bloguje.cz

Seznam rubrik