Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

"...Jan Pohůnek byl následně, podle policie tím, kdo na příkaz svých nadřízených Páleníka a Kovandy sledování Radky Nečasové zajistil..."

V inkriminovanou dobu pan generál Páleník nebyl nadřízeným Jana Pohůnka, nýbrž obyčejným civilistou, který v té době šéfoval státnímu fondu hmotných rezerv, takže byl pouhým generálem v záloze a vůbec se do toho neměl plést.

:-P

1 0
možnosti
Foto

Generál Páleník ve své funkci končil dne 1. 11. 2013. Kdy vznikla aféra ?:-)

0 0
možnosti
JV

Nevím jak schopný ve své práci byl pan Pohůnek, ale asi nebyl pro svoji funkci dostatečně kvalifikovaný, když nebyl schopen rozlišit svého skutečného nadřízeného od vrchní sekretářky.

Na celé kauze mi vadí, že expremiér Nečas řídil stát podle momentálních nálad své milenky a pokud se někdo ozval, stále ještě doufám, že ano, tak byl okamžitě formálně politicky zlikvidován - viz. častá obměna ministrů, dehonestace koaličních partnerů, hysterické výstupy premiéra Nečase atd. Bylo to opravdu hnusné. Když se prosáklo na veřejnost, jak to ve skutečnosti bylo s Nečasem a Nagyovou, všechny ty politické kotrmelce "jeho" vlády byly hned čitelnější. Ještě že to skončilo dřív, než úplně zruinoval stát, ale stihl "pohřbít" ODS.

3 1
možnosti
Foto

Okud sjte paní Vavrochová čerpala informace, že expremiér Nečas řídil stát podle nálad své milenky ? Jo, vlastně ono to prosáklo na veřejnost a tedy, co prosákne na veřejnost je svatá pravda. Tak jo.

0 1
možnosti
MP

provedl li Pohůnek příkaz někoho, kdo není jeho přímým nadřízeným, zaslouží si trest za zneužití své pravomoci.

4 1
možnosti
Foto

Jak může být trestnán někdo za zneužití své pravomoci, když splnil rozkaz. V té době, byl  generál Páleník jeho přímý nadřízeným a ten tvrdí, že pokyn ke sledování manželky Nečasové nedostal od  milenky Nečase. To jsem zvědav na soud, který rozhodne, kdo je vinen a kdo ne.

0 1
možnosti
DK

D12a13v21i41d 41K42r28á76l

8. 7. 2014 12:06

trapná obhajobaRv

3 0
možnosti
DK

D73a53v40i57d 78K66r91á43l

8. 7. 2014 12:09

a pohůnek už má po kariéře, protože v armádě si ani neškrtne

1 0
možnosti
KD

Pani Hermino, ja jsem nikdy nerodil a vy jste asi nikdy nebyla na vojne. Mozna stacilo napsat mam rada pana Pohunka ! :-))

7 0
možnosti
JS

Stíhání pana Pohůnka a paní Nagyové považuji v této kause za nesmyslné. Pan Pohůnek splnil rozkaz a paní Nagyová neměla prověření a nesměla tedy dostat do rukou žádné utajované materiály. Za plně oprávněné považuji stíhání pánů generálů, protože každý frajtr ví kdo mu může dát rozkaz. Paní Nagyovou považuji na rozdíl od pana Nečase za velmi schopnou . Pokud by šéfovala ODS ona, tak by ODS vládla ještě dnes.

5 2
možnosti
Foto

Dostalo vojenské zpravodajství pokyn od  Nečasové anebo ne. Já bych to nechal na rozhodnutí soudu. Jinak jsou to všechno jenom pindy čerpané z tisku a medií. O jejich věrohodnosti mám silné pochyby.

1 1
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1011x
Kulturní reportáže, psychologie, fotografie

www.hermuch.cz

Prodej fotoobrazů, vlastních i Vašich fotografií

Píši o kultuře a všem, co má dle mého názoru smysl, píši o každém, kdo za to stojí. Fotím vše co mě zaujme, běžné věci i makrofotografie - život pronikající pod povrch a detailům, které běžným okem nevidíme.

Život je divadlo, tak zkus to tak brát, jedinečná divadelní show, kde každý musí svoji roli hrát. Většina se drží své dané role, té, která mu do vínku byla dána, žije tak, aby postava byla společností akceptována. Náhle však přijde scéna, která v plánu a scénáři nebyla, jak uzpůsobit svoji roli, aby úsměv a duševní zdraví drama přežila?

Terapeutičtí Teddy králíci Sandeis

FB: Lucka Hermína Muchová

hermina.muchova@gmail.com