Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Jesteze jsem ten dokument nevidela!!

2 0
možnosti
Foto

Vážená autorko, musím Vám dát velkouR^. Když jsem část dokumentu sledoval, měl jsem podobné pocity. Toho pána vůbec nemusím včetně jeho nového angažmá na Nově. Zařazením jeho show do programu klesla na jeho úroveň;-(. Hezký den přeji.V

2 0
možnosti

Myslím, že k lámání vazu ani smýšlení nedojde. V rámci síly a neohroženosti tohoto typu mediálního postoje je ten pseudodokument jen plácnutím do vody. Jednotlivě budou lidé tvrdit jak to a to odsuzují, bulvár nečtou a Novotný je strašný. V praxi v tom dva milióny pojedou dále. Systém v jádru podobný "prodejním akcím".

1 0
možnosti

To jsou podle mě divné otázky. Copak si někdo z hltačů bulváru spojuje obsah bulvárního plátku s chováním a jednáním jeho šéfa?

Než si koupíte rohlík nebo auto, korigujete výběr podle slovníku a barvy trenek ředitele pekárny nebo automobilky?

Jinými slovy: vystoupení Novotného, ať bylo jakékoliv (neviděl jsem ho) odpůrce bulváru pouze utvrdí v jeho názoru na něj, ale nijak neovlivní jeho konzumenty.

3 0
možnosti

F62i96l96i36p 78F53u63c15h47s

17. 4. 2014 12:35

Napsala jste to hezky, Hermíno. R^

Bohužel, hranice mezi tzv. seriozními médii a těmi bulvárními se právě v rámci zvyšování jejich čtenosti pomalu, ale jistě stírá (dokladem budiž i některé články zde na iDNES.cz).

Já osobně bych se proto vůbec nedivil tomu (jakkoliv absurdní se to může mnohým na první pohled zdát), kdyby se právě pan Novotný stal za několik málo let šéfredaktorem třeba právě iDNES.cz... :-/

F.F.

5 0
možnosti

K té vaší poslední větě:

Vůbec neexistuje obecná potřeba něco konkrétního číst, či něco konkrétního nosit, myslím styl oblékání A, V, T či Y.

Taková potřeba se musí nejprve vhodnou reklamou vytvořit a až pak následuje poptávka. Lidi se musí nejdříve zmasírovat, že "chtějí" třeba široké kalhoty. A pak je všichni chtějí, ne proto že je potřebují, ale aby byli "trendy"

Školák vůbec nepotřebuje nějakou plejstejšn či super tablet, ale musí ho mít "protože už to mají všichni"

Takže ano, je to reklama na bulvár, která musí být, aby ho lidi "potřebovali".

1 0
možnosti
Foto

A kdo vas zmasiroval na pouzivani slov jako "trendy"? ;-D .. nebo ze by to bylo trendy? :-P

1 0
možnosti

J76a37n 24H61a22n65á34k

17. 4. 2014 12:17

R^

Asi nejlepší shrnutí o zmíněném dokumentu, které se na idnesu dnes a včera objevili. Seriózní, bez zbytečných nadávek na ČT či lidem. Díky! Karma.

8 0
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1034x
Kulturní reportáže, psychologie, fotografie

www.hermuch.cz

Prodej fotoobrazů, vlastních i Vašich fotografií

Píši o kultuře a všem, co má dle mého názoru smysl, píši o každém, kdo za to stojí. Fotím vše co mě zaujme, běžné věci i makrofotografie - život pronikající pod povrch a detailům, které běžným okem nevidíme.

Život je divadlo, tak zkus to tak brát, jedinečná divadelní show, kde každý musí svoji roli hrát. Většina se drží své dané role, té, která mu do vínku byla dána, žije tak, aby postava byla společností akceptována. Náhle však přijde scéna, která v plánu a scénáři nebyla, jak uzpůsobit svoji roli, aby úsměv a duševní zdraví drama přežila?

Terapeutičtí Teddy králíci Sandeis

FB: Lucka Hermína Muchová

hermina.muchova@gmail.com