Čechomor Kooperativa Tour a Pomocné tlapky v Kutné Hoře již tuto sobotu!

Zanechte v sobotu večer předvánoční shon doma a přijďte si užít klidnou a pohodovou předvánoční atmosféru do Kutné Hory, kde na vás čeká večer plný hudby.

V Kulturním domě Lorec vystoupí dne 16.12. v rámci svého Kooperativa tour 2017 skupina Čechomor se svými  originálně rockově zpracovanými lidovými písněmi. Před nedávnem kapela rozšířila svoji současnou sestavu o nové členy. K těm stávajícím, kterými jsou František Černý (kytary, zpěv), Karel Holas (housle, zpěv), Michal Pavlík (cello, dudy, klávesy) a Lukáš Pavlík (bicí, zpěv), od léta nově přibudou muzikanti Adam Malík (kytary, klarinet, zpěv) a Lukáš Čunta (baskytary, klávesy). Stálým hostem kapely zůstává zpěvačka s nezaměnitelným hlasem - Martina Pártlová.

Čechomor nyní připravuje také novou řadovou desku. Na právě probíhajícím Kooperativa Tour, které se koná tradičně po celé České republice, si budete moci kromě stálého oblíbeného repertoáru poslechnout i ochutnávku z tohoto nového alba.  

Skupina oslaví příští rok třicet let působení na hudební scéně a již tradičně ji v rámci jejich turné Kooperativa Tour, můžete vidět po celé České republice. Nenechte si ujít tuto příležitost a zavítejte na některý z jejich koncertů, třeba právě v sobotu do Kutné Hory.

Přímo na akci můžete podpořit nákupem milých psích předmětů i společnost Pomocné tlapky o.p.s. zabývající se chovem, předvýchovou a výcvikem asistenčních psů.

Již brzy se můžete těšit na reportáž z koncertu i rozhovor se skupinou Čechomor.

 

Autor: Hermína Muchová | čtvrtek 14.12.2017 10:36 | karma článku: 9,57 | přečteno: 421x