Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Něco jsme podobného zažili také v Čejkovicích. Svoji zkušenost jsme řekli místnímu sdružení vinařů, kteří nám řekli, že se jedná o osobu z Prahy, která si koupila sklípek a víno kupuje jako zbytky od místních vinařů. Dnes již tam není. Jezdíme do Čejkovic na vinné trhy a k panu Liboru Veverkovi a ochutnávka jeho vína má úroveň. Má velmi dobrá vína a poskytuje ubytování. Těch dobrých vinařů je v Čejkovicích více, ale my máme rádi Veverku a jeho vína, která jsou i k dostání ve vinotéce v Ústí nad Labem

0 0
možnosti
OP

Nezahořkněte a přijeďte znovu na víno, ale jinam. Doporučuji okolí Kyjova-Kostelec, Čeložnice, Milotice. Nebo Mutěnice-jejich říjnový Burčákový pochod je úžasná akce. Počítejte s tím, že většina vinařů dnes dělá vína suchá, jen pozdní sběry mají více cukru. Ne každému takové víno chutná.:-)

0 0
možnosti
BS

Chyba organizátora, má si vše prověřit předem. Na reklamu na internetu nelze dát. Taky si nekupujete to co vychvaluje reklama v televizi. Chtělo by ale zveřejnit majitele sklípku, aby se ostatní nenapálili jako vy. Jinak si myslím, že je to vyjímka, která potvrzuje pravidlo. Zúčastnil jsem se mnoha akcí, kde nás bylo přes čtyřicet, k absolutní spokojenosti všech. Pokud budete mít zájem, dám Vám tipy.

0 0
možnosti