Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

30. 11. 2010 8:58
inu nabídka pro blbce

Asi si představte jak by vypadal Kaufland kdyby vyvěsil nabídku "U nás potraviny od 1 koruny". Přičemž za tu korunu prodává rohlík, ale už za jiné pečivo si lidi zaplatí víc, o třeba mase ani nemluvě.Ale každej to chápe a každej ví jestli si jde pro ty rohlíky nebo pro svíčkovou - proto Kaufland i ostatní hypermarkety uvádějí ceny konkrétních produktů .

Ale banky si asi myslí že jsou něco lepšího  že můžou nabízet úroky a RPSN (tedy  ceny půjček)  s výhradou od.....Jenže, ono to dopadne stejně, stejně jako když si babky důchodkyně po tom co proběhnou všechny hypermarkety ve městě předaj informaci že támhle mají rohlík o dvacetník levnější čí dražší......:-)

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

30. 11. 2010 8:38
TGM

a zákon proti lichvě ...... no co Havel řekl že to patří k demokracii ne?

0 0
možnosti
MB

buxus

30. 11. 2010 8:07
Tak tohle je známá věc

Z mé banky mne každou chvíli otravují po telefonu a nabízejí výhodný úvěr či kreditní kartu. Už jsem jim několikrát řekl, že žádnou půjčku nepotřebuji, ale to jim jaksi nevadí. Minule mne dostali, když mi sdělili, že bych za úvěr mohl ručit svým vkladem u nich, a to při propastném rozdílu úroku z depozit a z úvěru. Slečně z call centra to nijak divné nepřipadalo ...

0 0
možnosti