Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

10. 9. 2011 16:43
Nechápu člověka, který umí 15. uhradit splátku,

ale neumí si peníze ponechat do 5. následujícího měsíce. kdyby zaplatil - vyšel by. Pokud má peníze na účtu (v peněžence), je natolik nesoudný, že je utratí. To ovšem není vina věřitele, ani kohokoliv jiného. To je vina pouze a jenom toho člověka, neschopného si peníze odložit.

0 0
možnosti
PM

jahusarekmaly

10. 9. 2011 11:22
Nepochopení

Jde o normální leasing auta. Není samozřejmě normální neplatit. Dělám to jak mám. Jde pouze o porovnání poplatku za dodatek ke smlouvě a pokuty která činí jen 27 korun. Takže, když zaplatím ev. parkrát za rok pokutu - vyjde mě to levněji než onen poplatek. Jo asi jsem jediný,že???;-)

0 0
možnosti
MO

mikiiks

10. 9. 2011 8:28
frajer ?

Nějak nechápu, proč tady celému národu ukazujete, jaký jste "frajer" a hlavně že platit pozdě je normální? Mně to tedy normální ani morální nepřijde !!

0 0
možnosti
JH

duch zavražděného iuose

10. 9. 2011 8:18
hmm

docela by mne zajímalo na co jste si tak hrozně nutně potřeboval půjčit, když jsou ti, kteří vám půjčili "lichváři" a vy jste šel - jak je patrné z textu - do nevýhodného obchodu.

A co se týká termínu splátek - já to dělal tak, že jsem prostě poslal spátku v den výplaty i když termín splatnosti byl třeba až za tři týdny, prostě ať je to z krku. Možná kdybyste posílal peníze 15. (kdy přijde výplata) tak by vám to nedělalo takový problém, a 5. příští měsíc se to krásně započítá jako splátka (ano, nebudete mít nula nula nic úroků z toho, že to budete mít tři týdny na účtě, ale budete mít klid)

0 0
možnosti
A

Andyon

10. 9. 2011 8:27
Re: hmm

taky přemýšlím, co si to koupil na splátky člověk, který žije z ruky do huby.

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1348x
Jsem úplně normální člověk a snažím se být v pohodě.Někdy to ale nejde díky tomu co se děje okolo nás.Nechci být lhostejný tak jen reaguji.A že těch důvodů je čím dál tím víc.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky