Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

milenkamikes

5. 2. 2011 15:23
jsem taky bankéř

a nejsem na to hrdý. Autor má v mnohém pravdu,ale ten bankéř za to nemůže.Zahraniční majitele bank zajímá jen ZISK. A ten se dělá na úvěrech, na fondech, na živ.pojištění atd. A to že měl autor kdysi nějaký předschválený limit na úvěr a dnes ho nemá, s tím bankéř neudělá nic. Skorování při žádosti o úvěr podléhá ÚPLNĚ KAŽDÝ!A je zcela jedno, u které banky jste. Všechny fungují stejně - PRODAT,PRODAT,PRODAT.VVV

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

5. 2. 2011 16:06
Re: jsem taky bankéř

To je naprostá pravdaR^

Proto už bankéře nedělám:-P

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

5. 2. 2011 12:31
Už sám fakt, že jste klientem České spořitelny

říká, že se o své peníze moc dobře nestaráte. Česká spořitelna je ústav, který vsadil na to, že jejich klienti jsou lhostejní a líní změnit banku, a na základě této strategie své klienty nestydatě odírají. Jinak řečeno - mají sazby, které by si většina bank pro klienty této kategorie nedovolila. 

-

Přiznám se, že jsem byl u ČS také poměrně dlouho. Ale když změnili sazby za nabízené služby tak, že jsem platil skoro 300 korun měsíčně za vedení účtu, došla mi s nimi trpělivost. Ušetřit víc než 3000 korun za rok změnou banky se určitě vyplatí. 

-

Systém osobních bankéřů ČS je komická záležitost. Osobní bankéř by měl pracovat v můj prospěch a ne v prospěch mé banky.

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

5. 2. 2011 13:23
Re: Už sám fakt, že jste klientem České spořitelny

Jenže osobní bankéř,aby si vydělal na chleba, musí pracovat ve prospěch banky, to už je, bohužel, realita.

Neplníš plány ? Přijde lepší a schopnější, nashledanou....

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

5. 2. 2011 12:24
Vy jste ještě u České spořitelny ?

Honem pryč, je to jedna z nejdražších bank. A je z čeho vybírat, ne že ne.

0 0
možnosti
PM

jahusarekmaly

5. 2. 2011 14:14
Re: Vy jste ještě u České spořitelny ?

Rád bych slyšel názor-která banka je v tomto směru nejlepší?Třeba Mbank má také poplatky zavádět...Díky..

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

5. 2. 2011 11:57
Finanční nabídky

Jen tak mimochodem - nabídky půjček a všemožných kreditních karet zasílají i lidem, kteří jsou v registru neplatičů. Tohle mi hlava nebere;-O

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

5. 2. 2011 11:51
jednání banky

mohu jen chválit.

0 0
možnosti
FB

paltt

5. 2. 2011 11:10
Zlodejna

Pro me osobne, je clovek chlubici se tim, ze pracuje v bance, ci jine podobne instituci. Clovekem, ktrery se podili na zlodejne a nebo je dokonce primo zlodej. Nebot ve spolupachatelstvi (oni ruzni poradci a poradkyne) cloveka oklradou.

Pouze idiot muze namitnout, ''Vzdyt to do te banky nemusite davat.'' A jak potom ma clovek brat vyplatu, jak ma platit svoje slozenky a ucty atd.

Nevazim si takovych lidi. Ziji na lidske bide a zlidske bidy, do ktere chudaky duverive klienty uvrhnou svym poradenstvim.

Ale udejte to jako ja. Vykaslete se na ceske banky. Ucet zdarma v zahranici a mkonto v CR na jednorazove operace. Zadne pujcky, zadne poplatky, jen bankerske protazene obliceje.

0 0
možnosti