Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Petr z Bologni II.

13. 3. 2012 15:02
...

Vazeny autore, jste populista - Vase otazka v nadpisu ma jedinou a jednoznacnou odpoved! Karma. ;-)

0 0
možnosti
P

pěnice

13. 3. 2012 14:54
Já bych klidně napsala, kam vede ta cestička s EU,

ale jsem žena středního (pozdnějšího ) věku, tak nebudu hrubá. Začíná se říkat , že nemoc šílených krav byla účelově dramatizovaná z čistě komerčních zájmů. Už tenkrát jsem nemohla ani myslet na tu obrovskou škodu a trápení zvířat, které nějaký zhovadilý mozek nechal zlikvidovat. A tak to je se vším, co vyleze z Bruselu. Když je to takové odkladiště politiků jako náš Špidla, pak se nedivím.

0 0
možnosti
MH

Gondolier

13. 3. 2012 13:02
Zamyslet se

Vazeny pane, mozna by stacilo pro zacatek se zamyslet nad tim, kdo za veskere ty nesvary, ktere uvadite opravdu muze. Az kdyz se budete zabyvat fakty a ne populistickou propagandou, tak mozna zjistite, ze za hodne veci nemuze ta Vami proklinana EU, nybrz vnitrni pomery ve Vasem statu. Mimochodem, ta smernice, ktera se zabyva velikosti kleci pro slepice (ale hlavne jejich volnym chovem), je stara uz 5 let, a vetsina statu v Zapadni Evrope ji jiz davno uvedla do praxe. Jenom u Vas a v okoli je z toho zase pozdvizeni. Martin Hulak

1 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

13. 3. 2012 14:19
Re: Zamyslet se

Já zcela oponuji samotné existenci té směrnice... vejde se bez ní produkovala několik tisíciletí a fungovalo to bez nejmenších problémů.

A to je můj hlavní problém s EU... něco dobře funguje 1000 let a někdo se v tom zcela zbytečně začne patlat a ještě má tu drzost po mě chctít abych platil za změnu s kterou nesouhlasím. EU by sme už s těmi předpisy měli konečně poslat do háje a zcela je ignorovat.

2 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

13. 3. 2012 12:46
Je to pravda až na to,

že za většinu si můžeme sami. Bohužel je to u lidstva stejně  jako v přírodě. Škodná, dnes se jí tak nesmí říkat, tak tedy dravci, jsou lépe vybaveni než býložraví tupci. A tahleta škodná, teda dravci se dříve rozkoukala než tupci a vrhla se na podniky, banky a tak jak to dělá i v přírodě, zahubila, vyžrala to nejlepší a zbytek nechala ležet. Chcíplé české nahradilo až příliš živé cizí. Na to si dravci netroufnou a tak se soustředili na vyžírání státního rozpočtu.

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

13. 3. 2012 12:31
V tomto nejsem optimista

Je mi 57 let, a domnívám se, jistě oprávněně, že se nedočkám doby, kdy EU zabezpečí práva užitkové i chovné drůbeže, hospodářských zvířat, kůrovců a volně žijící zvěře na určité kvality života; aby se konečně dostala k právům nás, obyvatel a občanů Evropské unie.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

13. 3. 2012 12:28
Kampak vede cestička se slavnou EU?

sprosták by měl zcela jednoznačnoua přesnou odpověď.

1 0
možnosti
PH

modrénebe

13. 3. 2012 12:35
Re: Kampak vede cestička se slavnou EU?

mám to říci?

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1348x
Jsem úplně normální člověk a snažím se být v pohodě.Někdy to ale nejde díky tomu co se děje okolo nás.Nechci být lhostejný tak jen reaguji.A že těch důvodů je čím dál tím víc.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky