Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Matyas Sandorf

22. 8. 2010 19:41
také to nechápu ...

ačkoliv vydělávám 12 tis. čistého a 300 Kč ještě dostanu za prázdné flašky od rumu, také nevycházím ;-(

0 0
možnosti
JV

jafava

22. 8. 2010 15:22
Taky mne to už mnohokrát napadlo.

0 0
možnosti
L9

Lokutus 9

22. 8. 2010 13:14
.....

různé rodiny mají různé rozpočty....pokud to autor do této doby nevěděl, tak mu to tímto sděluji :-P

0 0
možnosti
L9

Lokutus 9

22. 8. 2010 13:18
Re: .....

....krom rozpočtů mají i ruzne nakupní preferenece, nekdo si koupí dobré české pívo a nekdo utrácí za predražený, modní haraburdí z číny (Iphone) a lemtá u toho stejné predrazenej, reklamou vyhonenej chemickej roztok (Redbull) ;-D

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

22. 8. 2010 13:12
Bez názvu

Velice choulostivé téma na které se těžko odpovídá, právě proto, že je tak choulostivé a citlivé.Totiž jak pro koho. Normálně jde žít s tím co máme, ale......není možné udávat důvody kde a jak lidé utrácejí a to zcelas zbytečně. Prostě to musejí mít a chtějí to.Pozorovat v obchodě, jak lidé nakupují a za co, je velice zajímavé. Při rozhovorech s některými jsou slyšet nářky a stěžování si, že nemohou to či ono. Potřebovali by něktěří lidé příplatky na psy, a příplatky na vnoučata.Stojí je to vskutku nehorázné peníze. O kouření a pití nad míru, je osobní věcí každého člověka zda-li si to může dovolit. Právě tak přemíra některých sladkosí, pití sladkých limonád a tak podobně.Jak říkám je to choulostivé téma a snad je lépe se o nich ani nezmiňovat. Proč musí jet na dovolenou tam a tam, když na to nejsou penízky??Chybí nám skromnost a pokora, žít tak abychom byli spokojení a nechtít se vyrovnat těm, kteří žijí ve výšinách konzumní společnosti.Dobrý článek, který vyvolá bouři nevole.

 

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

22. 8. 2010 12:53
přesně tohle taky nechápu

jak může dělný lid, ale hlavně nedělný lid (flákači) pořád vysedávat v knajpě, kde na to berou? to bydlej zadarmo? neplatěj za elektřinu, plyn, vodu a teplo???

já když mám chuť na pivo, koupím si lahvový, páč je 3x levnější než v hospodě točená ta samá značka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1348x
Jsem úplně normální člověk a snažím se být v pohodě.Někdy to ale nejde díky tomu co se děje okolo nás.Nechci být lhostejný tak jen reaguji.A že těch důvodů je čím dál tím víc.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky