Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LA

Lex Aeterna

18. 8. 2011 19:17
Vidíte, a mě třeba éčka vůbec nevaděj

dneska máte škodliviny komplet všude, takže zamýšlet se nad tím nemá cenu.

0 0
možnosti
AK

Alka.24

18. 8. 2011 18:43
A proto

pořád něco pěstuju a pak zavařuju vlastní sklizeň,  a na obalech mi to naučila číst snacha. Pořád se člověk musí učit...Někdy je to fakt pěknej hnus;-(

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

18. 8. 2011 18:21
Článek na podobné téma

jsem publikoval. A po anonymních výhrůžkách jej nechal po dohodě s adminy smazat.

0 0
možnosti
HU

HankaUl

18. 8. 2011 16:07
Článek v Blesku

brát jako zdroj solidní informace se mi zdá poněkud odvážné (přečetla jsem si ho). Ale když kilo párků stojí plus minus skoro stejně jako v dobách socializmu, tak to moc kvalitní být nemůže, to snad dá selský rozum. A k tomu opěvování dřívější kvality - můj otec byl konstruktér a uváděli do provozu různé linky v masokombinátech a mlékárnách. Můžete hádat: Proč zaměstnanci mlékáren nejedli tavené sýry, maximálně tvrdé? Proč zaměstnanci masokombinátu by nevzali do pusy uzeniny?  Prostě věděli, co v  nich je.

0 0
možnosti
A

absolutníXpuch

18. 8. 2011 16:21
Re: Článek v Blesku

V mase a jiných potravinách  jsem dělal 15 let a uzeniny jím! Jenom mám nadváhu, ale to asi nebude těmi náhražkami ;-D

Ovšem uzenářský nebo mlékarenský výrobek pod 85 kč za kilo si může koupit jenom někdo, kdo čte Bleska ;-D

0 0
možnosti
PM

jahusarekmaly

18. 8. 2011 15:47
Jasně

Jasně, že vím, že to co jíme není OK, ale že je to až takhle špatný - tak to je pro mě novina.Ale proti gustu ....

Každý ať si jí co chce!!!

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

18. 8. 2011 15:35
Když tak čtu

ten Váš blábol, tak by asi bylo nejlepší, kdyby jste nejedl vůbec.

0 0
možnosti
PM

jahusarekmaly

18. 8. 2011 15:45
Re: Když tak čtu

Ode dneška začnu - nejím.R^

0 0
možnosti
EB

tenterhook_willow

18. 8. 2011 15:19
Ta éčka,

která jste uvedl, jsou alespoň přírodní (získávají se z živočichů). E920 nejsou lidské vlasy, ale látka L-cystein, která se vyrábí z vlasů nebo z peří. Mohl jste vybrat lepší zástupce - E951, E952 (sladidla) nebo tolik propíraný glutamát, vlastně L-glutaman sodný E621.

pokud Vás éčka tak trápí, ten čas na čtení etiket v obchodě si najdete. Pak už si zapamatujete, co kupovat a co ne.

A ne všechno co je EXXX, je špatné. Třeba takový karamel E150, riboflavin E101, vit.C E300 atd.

0 0
možnosti
A

APEG

18. 8. 2011 15:12
Upřímně

a na to jste přišel až teď, že byste měl studovat, co vůbec kupujete? Tohle už funguje dlouho a nemusím ani číst Blesk.

My se teda zajímáme, co cpeme do hlavy, a není problém přečíst si složení.

Dokonce je na to i taková chytrá knížka, jmenuje se to Víme, co jíme, a je tam seznam všech éček, a kupodivu nejsou všechna špatná, jak si myslíte. Samozřejmě, že bulvár Vám nabídne to co se bude nejlíp číst.

0 0
možnosti
L

Luborka

18. 8. 2011 15:04
Probuďte se,

to není tím, že by člověk po uvědomělém přečtení obsahu sáčku či krabičky řekl: "tak tohle ne!". To je o tom, že nám chutnají ty tajemné ingredience a my je s chutí, a hlavně levně kupujeme. Pokud by nechutnaly, tak by je lidé nejedli ani kdyby jim je dávali.

0 0
možnosti
A

absolutníXpuch

18. 8. 2011 15:03
Nevíte vůbec o čem

píšete!

Dneska to máte za 94,5 hrebenárů! Rv

0 0
možnosti
PM

jahusarekmaly

18. 8. 2011 15:49
Re: Nevíte vůbec o čem

Díky, já se někde přiučím jak prezentovat nějaký názor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1348x
Jsem úplně normální člověk a snažím se být v pohodě.Někdy to ale nejde díky tomu co se děje okolo nás.Nechci být lhostejný tak jen reaguji.A že těch důvodů je čím dál tím víc.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky