Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SP

SU P

11. 6. 2010 20:44
Dětské hřiště

Snad ještě malé doplnění pro všechny z Brna. Dle osobních zkušeností se dětská hřišťě stávají i vítaným návštěvním místem zlodějů. Zrovna včera byla žena s dětmi na dětském  hrišti  v parku za lužánkami, pohybovalo se tam nezvykle moc malých cikánů a najednou bylo kolo fuč. Navíc dotyční kontrolovali i batoh manželky, patrně měli hlad a chtěli něco k jídlu. Minulý týden se stalo to stejné jedné známé.... 

Tak až půjdete někdy parkem a uvidíte letíciho opáleného zloděje, tak je to následek pořádhého kopance do zadku mou pravou nohou.

0 0
možnosti
DH

Denule

11. 6. 2010 15:01
mohu Vás utěšit, že je to všude stejné

Bydlím v Jablonci  nad Nisou, před domem park s hřištěm. Děti po parku běhat nemůžou, neboť každou chvíli do "něčeho" šlápnou. Večer se nese libá vůně trávy, ale nikoliv té posekané. A strážníci - tak občas, aby se neřeklo. Pokutují pokud není pes na vodítku, ale že panička nesebere, to co upadlo, už jim nevadí.:-(

To není o strážnících, ale o lidech. A když nemají základní slušnost k ostatním, tak a ni policajt na každém rohu nic nezmůže.

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1348x
Jsem úplně normální člověk a snažím se být v pohodě.Někdy to ale nejde díky tomu co se děje okolo nás.Nechci být lhostejný tak jen reaguji.A že těch důvodů je čím dál tím víc.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky