Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

Oliverko13

20. 2. 2012 11:17
Jednou

nám jeden předváděl doma vysavač.Původní cenu snížil o 70%,ale drahý zůstával pořád.Nekoupili jsme,ani jsme to neměli v úmyslu.Ten chlap byl už málem v důchodu.Bylo mi ho líto.Tímhle se živit...

0 0
možnosti
L

lumin-oil

20. 2. 2012 10:48
takze

jste zaryty odpurce, ale jedete se zadarmo najist? Tak bud jsem zaryta vuci necemu a pak to v zadnem pripade nikdy nevyhledavam anebo jsem pokrytec a prestoze mi vadi ty reci okolo, tak dostanu alespon zadarmo nazrat. :-/

To je jako meetingy v praci. Pro povzbuzeni tymoveho ducha (a navnadeni pocitu, ze firma se o sve lidi stara) dostane stado lidi jidlo a na oplatku musi vyslechnout plky sefu o tom, jak jsme dobri, uspesni a jak predezeneme plan teto petiletky o dveste procent. Takoveho jidla bych se nedotkla.

1 0
možnosti
PM

jahusarekmaly

20. 2. 2012 11:23
Re: takze

Nemám v žádném případě potřebu se chodit nažrat zadarmo. Stejně ten guláš byl nic moc. A večer ve 20 hodin se nepřecpávám. Jinak nebýt pozvánky našich známých, nikam se necpad. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1348x
Jsem úplně normální člověk a snažím se být v pohodě.Někdy to ale nejde díky tomu co se děje okolo nás.Nechci být lhostejný tak jen reaguji.A že těch důvodů je čím dál tím víc.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky