Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Hellmoon

3. 4. 2011 12:59
Nejspíš to tak chceme

jsme prostě rádi za to že se do politiky leze jen kůli zisku. Je to sice divný , ale za starých dob by politici již letěli z oken. V součastnosti jsme pro lidská práva a nikoliv pro logiku a spravedlnost. Tenhle syndróm jsme chtěly a V. Havel nám šel vzorem. Tak co?

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

3. 4. 2011 12:44
Bordel je instituce, která funguje podle pevného řádu

a obvykle s hodně velkým ziskem. Dá se říci, že to bývá jeden z nejlépe prosperujících podniků. Pokud by náš stát fungoval na stejných principech a se stejnou mírou zisku, bylo by mi jedno, jestli je ve vedoucích postech levice, střed nebo pravice.

0 0
možnosti
S

stepulka

3. 4. 2011 18:32
Re: Bordel je instituce, která funguje podle pevného řádu

R^.....;-D......skvělý příspěvek. S dovolením si píšu do poznámek k dalšímu použití.

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

3. 4. 2011 12:29
Mezi slepými je jednooký králem

Kdyby levicové vlády využily svého osmiletého vládnutí v letech 1998 až 2006 a potřebné reformy udělaly samy, tak by pravicové vlády nemohly své čachry za snahu o reformy schovávat a možná by i ty současné lumpárny byly hůře realizovatelné. Hrozné není ani tak dalece to, že se tady dějí příšerné lumpárny (a to je prostě fakt), jako spíše to, že při vší té bídě je to alespoň nějaký pokus o nápravu. ČSSD nedělá, když je u vlády, už vůbec nic.

0 0
možnosti
  • Počet článků 108
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1348x
Jsem úplně normální člověk a snažím se být v pohodě.Někdy to ale nejde díky tomu co se děje okolo nás.Nechci být lhostejný tak jen reaguji.A že těch důvodů je čím dál tím víc.

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky