Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Vaše rozhořčení chápu, ale neodpustím si nepoznamenat, že nevím, co to má být "česká národní povaha", které  je "z podstaty cizí tupý americký konzum". S národními povahami bych byla opatrná, už z důvodů, které sám zmiňujete, neboť si jimi nebezpečně ohánějí právě nacionalisté, extremisté apod. Kdyby byl té tzv. národní povaze konzum cizí, proč by se tu tak uchytil? Osobně si myslím, že je věcí každého aby usiloval o kultivaci společnosti, ať už doma v rodině, ve školách, ale i na veřejnosti. Pak nebude nutné vinit ze současného neutěšeného stavu společnosti jen ty vládnoucí, neboť my sami na tom máme lví podíl. To je právě ta demokracie, ta svoboda. Díky za ni!

0 0
možnosti
RH

Kdyby nebyl konzum Čechu vlastní, pak by asi nebyla česká společnost tak beznadějně konzumní..

0 0
možnosti
JB

A  Vy se tomu divíte - v tomto tak zvaném demokratickém bordelu je všechno možné a hlavně - ryba smrdí od hlavy.[>-]

0 1
možnosti
Foto

Hezky napsáno.

Smutné však je to, že je stále hodně lidí, kterým to, co píšete v závěru, nedošlo. A nebo došlo, ale nemůžou se srovnat se svou dřívější podporou zlodějského režimu.

V minulých letech došlo špatnou činností a v jiných oblastech nečinností k vytvoření a upevnění mafiánských struktur a prolnutí podnikatelské a politické sféry. K eliminaci jejich vlivů bude zřejmě docházet podstatně déle, než byly vytvářeny. Po tu dobu bude trvat problém v české ekonomice a ve financování všech činností.

Jak dlouho ještě?

1 1
možnosti
KV

K81a12r45e58l 17V77a27l92i47š

18. 11. 2013 23:23

Lehká odpověď - dlouho. ;-€

0 0
možnosti