Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

POpravdě řečeno, po přečtení vašeho blogu jsem znejistěl, jestli se bát nemám začít. Kvůli názorům vás a vám podobných. Papouškování bulvárních lží o Konvičkovi, napadání prezidenta atd. Máte pravdu v tom, že je zbytečné bát se jet do Vídně, když v krátké době bude hrozit totéž i u nás. A mimochodem heslo dnešních politiků je "Nebát se a krást".

2 0
možnosti
OM

Vidíte to, pane Brichto, z mého pohledu je váš příspěvek důkazem, že se potrefená husa ozvala. Měl byste se vzpamatovat, hrát a zpívat, to by vám šlo, ale na podněcování nenávisti byste měl zapomenout. S vaší poslední větou se nedá nesouhlasit.

0 1
možnosti
MP

Výborně, takže zase budeme předstírat, že v Paříži se vlastně nic nestalo. 

Můžete to okecávat jak chcete, ale zkušenosti celého světa včetně Západní Evropy s islámem ukazují, že méně muslimů = méně problémů.

0 0
možnosti
ZJ

... nějak se v tom Vašem článku pane autore NEVYZNÁM! Obklíčil jste se sice hezky citáty z Masaryka,ale nějak mně uniká jejich spojitost s dneškem. Zeptám se Vás proto jednoduše a přímo. Kolik svých dětí byste dnes bez obav poslal na školní výlet do Paříže, nebo Bruselu:-/?? Myslíte, že za Vaše případné obavy může nějaký Konvička, nebo fašismus?

0 0
možnosti
DS

Do kamene tesat. Děkuji za užit zdravého (nejen páně Masarykova) rozumu. KarmaR^

0 0
možnosti
Foto

Masaryk byl nejspíš moudrý chlap, což se o našich současných politicích příliš říct nedá ... R^ ...

0 0
možnosti
DR

Je to jasná snaha politikov púšťať medzi ludí pniku , hrôzu , nenávisť ! Aby sa na tej vlne mohli niesť od volieb k voľbám . 

A deje sa dnes niečo mimoriadné , niečo hrozné ? Nie! 

Len sa vraždenie priblížilo na náš dvoreček . Pokial sa to odhoráva a islamisti vraždia v Nigérii , Chartúme , Kandaháre , Palestíne tak nám to nestojí ani za slovko ľutosti . A v takej Rwande besnenie ľudských zvierat prebehlo za kontroly a ľahostajnosti holandského kontigentu . Tak sa nedivme , že nás Eu , považujú za inpotentov , baranov čo sa nedokážu ani brániť! 

Dnes už mali byť reči o IS iba v minulom čase! A ako to skončí ? Bude tam veľká mela , a budeme si navzájom zostrelovať litadlá za mohutného povzbudzovania - Allah akbar!

0 0
možnosti
KB

K73a64r82e13l 28B47o98k

27. 11. 2015 20:59

Velice dobře napsáno.Karma.R^

2 0
možnosti
ZB

Karma.Slova prezidenta Masaryka sedí přesně na dnešní dobu.

2 0
možnosti
KB

No jo, asi nejlepší přístup je ten, jaký nám předvedla švédská vice premiérka. Žádný strach, panika či nenávist. Nejlepší je se rozplakat, jací jsme dobří a přitom nemůžeme všem potřebným pomoci. To všechny islamisty dojme, zastydí se a všichni si podáme hezky ruce.

5 1
možnosti
DR

A zabudol ste napísať , že teraz urobia selekciu a tých zlých rovnomerne rozdelia / asi na prevýchovu/ do zaostalejšie časti EU , na východ od "raja" ? Poplače si , pani  ministerka , za  nimi , ale "vyvlastniť" ako to robí zase norska vláda s českými deťmi ich nemôže všetkých .

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1884x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik