Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Sobotka trošku šokuje. Ale jakýsi náznak, že není absolutní srab byl v době pokusu o puč ze strany Haška a jak to ustál. Bělobrádek je agent USA, kam si dokonce odjel pro noty v době jednání o vládě.

2 0
možnosti
KV

Bylo by nespravedlive zapomenout na Belobradka !!

3 0
možnosti
ZB

Sankce znamenají válku?Jestli jste si nevšiml na Ukrajině se už dlouho válčí.Vítěz je zatím jasný - Rusko si zabralo Krym.Maďarsko,Slovensko a Rakousko má dospělý postoj?To ovšem znamená, že ostatní země EU,Norsko,Švýcarsko,Kanada a Austrálie mají dětinský postoj?Opravdu si myslíte, že Sobotka,Fico a Orbán jsou výkvět a chlouba Evropy?

2 7
možnosti
KV

Vykvet Evropy jsou lide, kteri vynalezli humanitarni bombardovani a ti, kteri stale hledaji v Iraku zbrane hromadneho niceni !

7 0
možnosti
SN

:-)  Už jsem to psal v některém diskusním příspěvku.  Ti dva lotři mají krédo....čím hůř pro republiku, tím lépe pro nás.  Kalousek, nejlepší ekonom zeměkoule a okolí si v žádném případě nemůže přát nic jiného než tvrdé sankce. Že na to doplatí obyčejní lidé, kteří přijdou o práci, stát bude utrácet za jejich žebračenky a samozřejmě bude menší výběr DPH, prostě ekonomika státu půjde do kopru! Kdo bude viníkem? Sobotka a Babiš.  Pak Kalousek svým vemlouvavým basbyratonem s s jízlivým úsměvem v TV a starostlivě svraštělým čelem oznámí národu kdo kamery.....no vždyť jsem to vždycky říkal  .....tato vláda je neschopná! ! My jsme byli hvězdy !   R^R^R^

10 0
možnosti
PH

Ano, ano, to je přesně ten důvod. Před volbami se politici pokaždé splaší a pak se jim hodí do krámu úplně všechno. Trochu se zajímám o obchodování českých firem s Ruskem a je opravdu hodně velká škoda, že když se tu po 25 letech konečně začíná rozvíjet česko-ruský obchod, musí to politici celé - to několikáté úsilí obchodníků - pokazit, mám-li být slušný. Obchodníci si přitom navzájem rozumí, zvláště v oblastech technických oborů a je pěkné vidět, jak se dá vzájemně výhodně dohodnout a jeden druhého pochopit, když nejsou lidé zaslepení ideologií a xenofobií. České výrobky, stroje a turbiny nebo chladící věže, ale i stovky dalších položek mají v Rusku dobré jméno, takže by to mohlo naší ekonomice a lidem, co u nás na tom pracují, hodně pomoci. Ale to my ne - my to všechno pokazíme kvůli udeologii....

2 0
možnosti
SB

papíroví warlordi Kchárl von Bahnhof a Eman Fiala jsou hrdinové jen ve světle reflektorů. Jak to dopadá, když jim dáte do ruky moc a odpovědnost, to už bylo možno posoudit. a byla to tragédie. Ne že bych si dělal o ANOferti nějaké iluze, ale aspoň se neohání těmi nehorázně moralistickými kydy (a ještě s Kalouskem coby bonusem)

8 2
možnosti
MD

Dalsi normalni clovek v CR. Potesujici zjisteni.

11 1
možnosti
RC

Schwarzenberg stve do valky, nebo do sankci? Ja bych si to rad ujasnil, protoze jsem ho nevidel

2 0
možnosti
Foto

Jistě že štve do války, jen tu první světovou mu nemůžeme přišít.;-D

4 2
možnosti
VK

Panu knížeti bych doporučil, aby si vzal svůj švýcarský pas a odstěhoval se do Rakouska za svou manželkou a synem, které jako "správný Čech" nanaučil ani slovo česky.

9 2
možnosti
JN

J68o88s34e98f 12N97i30k91l

1. 9. 2014 15:39

...mně se zase vybavuje pořekadlo "zloděj křičí chyťte zloděje"... a to ve smyslu jedna velmoc versus druhá velmoc...obě jaderné velmoci a jejich věšování do zaležitostí jiných suverenních států a jejich zásahy vojenské, politické či vojenskopolitické... jeden za osmnáct a druhý za dvacet bez dvou...Tu historii vměšování Ruska (SSSR) známe.Tam kde zasahovaly a vměšovaly se USA, tak to by byl velmi dlouhý výčet...stačí se podívat do dějin USA a zjistíte, že mnohé země okupovaly, v mnohých vojensky zasahovaly, v mnohých provedly politický převrat a dosadily proamerické loutkové vlády, v mnohých zemích podporovaly teroristy dodávkami zbraní...o mučení zajatců a jejich fyzické likvidaci nemluvě...

10 1
možnosti
RH

Válka už probíhá. Jsou dva možné postoje - střet nebo appeasement.. Osobně nevěřím v pacifismus, myslím, že síla funguje v mezinárodních vztazích lépe. V tom bych se zřejmě s Putinem shodl.

2 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik