Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Plyn a výrobky z ruské ropy nepoužívá? Pokrytec. To už je zpupná pýcha.

0 0
možnosti
MS

S autorem nesouhlasím a ráda bych mu sdělila, že nebudu mít problém, pokud on sám ve svém hotelu bude vítat Rusy s otevřenou náručí. Jinak pokud každý kdo nesouhlasí s postupem Ruska na Ukrajině bude např. ignorovat firmu Lukoil, udělá myslím dobře.

0 0
možnosti
RM

to jsou ale žvásty. protože má strach z rusů, hodlá s nima mít konflikt. vyjádřil svůj názor radikálně, protože má strach. strach z rusů je letos v módě. pche. nějakej kurz logiky by to chtělo. a seznámit se s pár pamětníky, nejlíp poláky. ti budou barvitě vyprávět, jak se rusák vždycky zastaví na hranicích.

0 0
možnosti

Taky byste měl říkat celou pravdu - Rusa, který odsoudí anexi Krymu ubytuje. Pokud sám máte nějaké zásady a dokážete prokázat odvahu, tak byste to měl chápat u druhého. Pokud to sám nedáte, pak tenhle článek chápu....

0 0
možnosti
FM

Sankce vůči Rusku jsou důležité. Třebaže hážou  i slušné Rusy do jednoho pytle s Putinovci. S tím se ale nedá nic dělat. Myslím, že v EU nestudují ani tak  "děti" z Majdanu, jako spíš děti Moskevských potentátů, nebo zbohatlíků. Zavedení vízové povinnosti pro studenty bych velmi uvítal.

2 1
možnosti
PZ

Myslim ze ti nebozi rusti obcane drzi putina u moci jinak by tam asi davno nebyl. Evidentne bez diktatury zit vetsina neumi. Docela by me ale zajimaly po vsech tech proruskych clancich proc se rusu nemam bat a co tak dobreho od nich vzeslo nebo vzejde. A nechci ted slyset pohadku o dobre babicce z male chaloupky na okraji moskvy ktera by se i o borsc rozdelila. Dobri lidi i spatni jsou vsude. Rusko bohuzel jako celek se mod dobre nejevi.

2 1
možnosti
MZ

A máte pravdu. Kdyby nechtěl do hotelu pustit tvory s tmavší pletí, dávala by nám EU ťafku, jací jsme rasisti. A když se jedná o Rusa, tak je ještě za velkého frajera (minimálně u některých, jak koukám).

2 1
možnosti
BD

V diskusi je krásně vidět to naše "čecháčství". Pitomci se bijí v prsa, jak s Rusy zatočí. Chce to oholit hlavy a vyrazit do ulic s hesly- Rusy do plynu !!!!.  Ještě, že je rok 2014 a samočistící efekty ve společnosti fungují. Ale nikdo nic neví ! Co se vlastně na Ukrajině děje ? Proč ta šílená cenzura a autocenzura? Proč ti naší nahoře blábolí, i když nevědí taky nic. Nemám Němce moc rád - ale z Německa zaznívá poněkud rozumnější rétorika. Ještě, že se u nás neností stud. To bychom se museli ustudit.

5 2
možnosti
KV

K65a13r31e28l 76V38o91v94e32s

18. 4. 2014 14:22

Je někde podobný úkaz v Evropě? Nebo jsme aspoň jednou první !

1 0
možnosti
JT

Takze cedule, ze tam nepusti rusy je OK, jak by to dopadlo, kdyby napsal totez o cikanech ?

6 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik