Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Politika appeasmentu skončila 2. světovou válkou. Obsazení Porýní wehrmachtem mi připomíná anexi Krymu. Válku kvůli tomu NATO nepovede, ale pokud silou nezasáhne NATO při další ruské anexi máme na krku válku se vším všudy. Tedy i veřejné zvažování vyslání vojsk NATO může tento scénář zastavit. Nebo bude lépe opakovat chyby let 1936-1939?

0 0
možnosti
LN

..přidám ještě jeden důvod...Slovensko je dodnes ve válečném stavu s USA....takže kdybychom teď vyhlásili válku Rusku...tak bychom jim vlastně znemožnili konečně vítězně ukončit slovenské národné povstanie.....počkáme až slováci smetou ze světa ameriku...a pak teprv zatočíme s Ruskem....;-)

0 0
možnosti
JK

Dobře zhodnoceno, vidím to podobně..

No... mě vždycky fascinuje, když lidi vidí jen po špičku nosu a obdivují, naslouchají a věří lidem, kteří jim neříkají CELOU PRAVDU !

Logicky myslícím musel být od prvního okamžiku jasný vývoj - odloučením se od Ruska. které jim poskytovalo určité ekonomické výhody, že o tyto výhody (slevy či bezcelní obchodní vztahy) přijdou. 

Vůbec nestraním Rusku či Putinovi, ale vadí mi jednoduchost myšlení lidí, kteří věří, že stačí "tento jeden krok", a už bude všechno líp. Vždyť už při odmítnutí asoc. dohody Janukoviče se dostávaly na povrch informace, jak na tom Ukrajina ekonomicky je, že je v podstatě před bankrotem.

Kdo v nich budil nesmyslné přehnané očekávání ? To jsou praví viníci !

z 24/02/2014, Ukrajinská ekonomika nad propastí. Je možné ji léčit? [ANALÝZA] (polsky) http://jdem.cz/9p5u2

0 0
možnosti
MM

Nevím, kdo tu vyhlášoval Rusku válku, jen tu zbyla karikatura Putina s muškou. Putin pochopil globalizaci po svém a obrací se s globalizaci na Asií a až tam skončí, obrátí se zpět na Evropu a bude globalizovat celou Evropu, jako toho ratlíka;-D

0 2
možnosti
MP

Nevšiml jsem si tady nějaklé vyhlašovatele války Rusku. Ale všimnul jsm si tady spoustu  lízačů Ruských zadků.

2 3
možnosti
PV

R^ Nelze než souhlasit. To poslední slovo vašeho článku nejlépe vystihuje celou tuhle squadru tlukoucí na poplach.

7 1
možnosti
MD

fajn článek, ale co navrhujete vy? čekat až si Rusko zase něco uloupne a pak, zase čekat..třeba se dočkáte,už jednou tu byli.

3 4
možnosti
VT

Proč nevyhlašovat válku Rusku? To je asi tak, jako bych v hospodě po pátém pivu řekl Miku Tysonovi nebo Vladimíru Kličkovi jestli chce přes hubu, tak ať jdeme ven, že si to rozdáme.;-D

9 1
možnosti
PP

Předpokládám, že jste silnějším spolužákům nosil tašku a dělil se o svačinu.

4 8
možnosti
JK

Předpokládám, že jste silnějším spolužákům rozbíjel hubu na požádání a jejich svačiny rozdělil těm slabším.

8 1
možnosti