Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... se jako někemu zpovídáte nebo cóóó ?!,- "Proč jsem položil květiny .....atd." No asi ste to chcel, měl ste jasno, event. žádnej jinej pomník v blízkosti nebyl,- normální lidi nad tem moc nepřemejšlijou, zkrátka to udělaj,- protože to je přirozený a lidský !

..... ale vo tem přeca nemosite psát blog!,- šak bandu imbecilů možete vytočit aj ináč!

0 0
možnosti
Foto

Ále, asi jim jen chtěl dát šanci se zase dávid. A goliáš;-D

0 0
možnosti
MC

Pokládání květů na hroby padlých se bohužel mnohdy stává tak povrchním aktem, jako jsou falešné altruismem provoněné skutky dnešních levicových lídrů.

3 2
možnosti
Foto

R^ Snad jen, že nejen levicových:-/

1 1
možnosti
JL

Na osvobozeni v roce 1945 (2. kvetna ve Zline) budu vzdy vzpominat s povdekem k Rude armade a se zalem nad umrti meho ukrajinskeho chlapce co by kamarada, ktery si se mnou i dalsimi ceskymi kamarady hraval po vecerech, nez ho nemecky odstrelovac doslal. Bylo mu jenom devatenact. Bez ohledu kdo sedi v Kremlu a jakou politiku z te vychodni strany citime, ten dik zde vzdy bude a ma navsteva k pomniku padlich ve Zline bude prvni po priletu. Jen abych upresnil. V roce 1968 na podzim jsem immigroval.

7 1
možnosti
PD

Když Rusové osvobozují, vždycky je z toho nakonec okupace.

10 3
možnosti
Foto

Děkuji za uctění hrdinů, karma R^

7 3
možnosti
VV

A zajel jste take polozit kvety na hroby osvoboditelu do zapadnich Cech?

4 5
možnosti
Foto

Vy ,,hrdino"Rv Kolikrát jste tak učinil Vy za kom. Stačilo zajít na Olšany k památníku spojenec. vojáků, např i Kanadˇanů. Ujištˇuji Vás, že ti, kteří tak tehdy činili, byli velice ,,monitorováni"!Dtto i v ,,reslovce", ba i Ležácích!Mám i osobní zkušenost!

5 4
možnosti
Foto

I95v42a78n 22M91a84r84e31k

8. 5. 2016 14:37

Karma p.Mrázku [>-]R^ Dnes se lež vydává za pravdu, pokud se proti tomu ozvete příspěvek vám smáznou Rv

8 7
možnosti
Foto

Ano. A starají se o to stale titíž ,,viktorkové čističi", RESP. JEJICH POHROBCIRv

1 3
možnosti

Na Olšany to mám daleko, naštěstí jsou i u nás místa, kam lze s kytičkou zajít. Jsou to hlavně lesní hřbitovy, k mojí potěše znovu opečovávané. Po sametovce si totiž někteří dali práci, zařídili odstranění památníků rudoarmějcům a co se týče ruských hřbitovů, asi doufali, že zarostou trávou do věčného zapomnění. Nepodařilo se! A stále u nás existují lidé, kteří pomáhají lidem v Rusku hledat hroby jejich příbuzných, i po tolika letech R^

8 6
možnosti
LN

..můžet citovat...nebo nějak upřesnit ten seznam odstraněných památníků padlým rudoarmějcům...a zarostlých ruských hřbitovů........???

6 3
možnosti
Foto

K uctění památky padlých hrdinů navrhuji skouknout loňskou vojenskou přehlídku v Moskvě.

Odkaz zkopírovat z mobilu neumím, ale na YouTube postačí zadat "Moscow Parade".

4 6
možnosti
SS

Nebo prehlidku v Brest Litevskem - tam jsou vsichni pospolu.

2 0
možnosti
Foto

Ve svém článku píšu, že si vážím všech bez rozdílu, kdo se zasloužili o to, že svůj život žiju nepoznamenaná válkou. Nemám nejmenším problém poklonit se všem, jsem ráda, když se lidé i za vyvěšení vlajek nestydí. Jan Ziegler píše věci, které bohužel vnímat jako šrám na tom všem musíme, nebo ́t autentických výpovědí je dodnes dost. Tím však nemyslím každého ruského vojáka naházet do jednoho pytle. Američané, kterých by se to týkat nemuselo, šli a vylodili se v Normandii z moře do přímé palby. Na obou stranách byli nesmírně odvážné činy a oběti a já si vážím každého, kdo projevil odvahu stát proti zbraním. Domnívám se, že nemontovat do toho to, co píše pan Nádvorník a klidně klást kytky tam i tam.

6 1
možnosti