Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Je mi z nich zle. Jsou mi - slusne receno -nesympaticti. A agresivni.

0 0
možnosti
JP

Máme se prý z nich vzít příklad. Než vypustíte nějakou jalovinu, zjistěte si napřed něco o jejich kriminální minulosti a čím se podobní týpci živí.Rv

5 0
možnosti
JS

Nevím co zde ještě chtějí. Asi ještě nevědí, že Prahu osvobodili USA.

0 1
možnosti
MN

No to mě podrž.

Tak do Evropy neustále proudí a po Evropě se naprosto volně producírují statisíce lidí bez víz, dokladů, identity a pro Polsko je pár ruských motorkářů s platnými doklady "hrozbou pro polskou národní bezpečnost" ??? To má být humor?

Ta EU není nic jiného než totální cvokhaus.

Mimochodem, bylo by docela elegantní, kdyby se ruští noční vlci přizpůsobili hadrama a ajfónama, sedli někde v Turecku do gumáku a nechali se pak vápětí Frontexem převézt do Řecka. Z Řecka by se už asi s platnýma vízama a doklady dostali bez problémů přes Maďarsko a dál.

9 6
možnosti
Foto

Podpora turismu by měla být prioritou, na jedné straně havlisté turisty lákají, na straně druhé roztáčejí kola propagandy a xenofobně protestují.

2 7
možnosti
PD

Když Rusové na oplátku povolí jízdu západoevropanů na Rudé náměstí k výročí pádu železné opony nebo rozpadu SSSR, proč by nemohli projet.;-D

16 3
možnosti
JK

Živě si pamatuji loňskou debatu... o tom, že ti motorkáři nemají víza a tudíž se přes hranice do EU nedostanou.

Za dva měsíce poté jsem zírala na záběry mnohohlavých zástupů většinou mužských migrantů, jak překračují hranice několika zemí bez jediného dokladu.

To jsou paradoxy, pane Vaněk.

21 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1886x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik