Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Se vším co píšete nemohu souhlasit, ale reálný základ tam je Rusko je dobrý terč a každý kdo se trefý má šanci být pochválen. Proto je dobrý brát vše s rezervou. Výhodou je to, že při troše píle s dá vše ověřit z více zdrojů.

1 0
možnosti
JR

J47a34r21a 22R94a96n92k

20. 5. 2015 18:11

Ze v Rusku neziji sami uchylove je nam znamo mozna jeste vice nez Vam, ze Hlava statu "Lady Godiva" potrebuje kampan proti jinak orientovanym je v 21. stoleti skutecne smutne, kdyz uz i papez Frantisek je bere normalne.

Jenze tohle 1.70cm individuum nebere na zretel zadna lidska prava, pusti svemu lidu ovesenemu odznaky nejake 3 programy na tv a tlaci do nich svou propagandu, takze je tam nutny dalsi samizdat, jenze ten on zase necha zlikvidovat.....nezapominat na cenzuru vseho psaneho...Rv

0 0
možnosti
OM

Tojsem rád, pane Ranku, že je vám to známo. Ti lidé ověšeníodznaky, jak ironicky píšete, získali ony "odznaky" tedyřády mimo jiné za to, že nasazovali život při osvobozovánísvé země, i jiných zemí, včetně té naší, od fašismu. A stou cenzurou všeho psaného a nutností samizdatu pravdu nemátejakbysmet, protože v Rusku vycházejí knihy a časopisy ve veliceširokém názorovém spektru, až byste se asi divil. Neříkám, žeje tam všechno v pořádku, korupce ve spojení s tupou úřednickoua policejní mašinérií je vskutku peklo, ovšem v tomto směrumáme i my co napravovat:-/

0 0
možnosti
LN

...aha....takže...nejprve..."Češi jako polena – naše politická a podnikatelská (j)elita".....a o dvě věty dál (ve stejném odstavci).... "Protože nadáváním na ostatní si ještě nikdo nikdy nepomohl."...

...co k tomu dodat....???

2 0
možnosti
OM

snad jen tolik, že nenadávám na ostatní, ale do vlastních řad, že nekritizuji především někoho jiného nebo s odlišným názorem za to, že je jiný nebo že má odlišný názor, ale že se předtím nejprve snažím najít chyby na nás samotných, jak se říká zamést si nejdříve před vlastním prahem. Mimochodem jsem přesvědčen o tom, že nadáváním na ostatní /tedy cizí, abyste, pane Nádvorníku, rozuměl/ se u nás velice často jen odvádí pozornost od našich chyb, nedostatků a problémů. A Rusko je samozřejmě první po ruce...

0 0
možnosti
LJ

Jeden Rus mi ještě za doby komunismu vyprávěl, že bohatší muslimové v Kazachstánu (či jinde?) mají čtyři manželky. Když k němu přijde někdo na návštěvu, pohostí ho čtyřmi jídly. Každé jídlo uvařila jedna z jeho žen. Pak se ho zeptá, které bylo nejlepší. Ženu, která ho uvařila mu půjčí na noc. Pak dodal, že většina mužů si vybere tu nejstarší.

1 0
možnosti

Věřím, že existují vzdělaní a demokraticky cítící, normální Rusové, vážím si jich. Ale co dělají? Utíkají z Ruska.Jen loňský rok 200 000.. Moje rusofobie nesouvisí s ruskou literaturou a vzdělaností, ale s pohybem ruských tanků.

2 2
možnosti
RP

A kolik uteklo Čechů do zahraničí? 

A proč?;-)

0 1
možnosti
PK

P24a81v22e71l 79K19r23á42l

20. 5. 2015 12:52

Máte plus za větičku o iracionální nenávisti k muslimům,tam souhlasím,ale jinak je třeba vyjádření toho člověka brát s rezervou,protože se toto uzákonit v Rusku nemůže,protože pro současný Ruský režim ruku v ruce s Pravoslavnou církví je něco podobného nepřekousnutelný problém,jako pro zastánce tradiční rodiny by to pro ně bylo asi podobné,jako zlegalizovat tu homosexualitu.A ještě si dovolím opravu,nejspíš se jedná o Mladou Frontu,a ne Mladou Frantu.

1 1
možnosti
BL

Nenávist k muslimům považuji za více než racionální....

0 1
možnosti
Foto

J43a10k67u87b 21R50o64t27h

20. 5. 2015 12:11

Člověče, zákruty vašeho myšlení mne fascinují. V Rusku je setrvale deografická křivka sestupná. Nějaký imám řekne, že to chce jako recept na klesající porodnost uzákonit mnohoženství. iDnes o tom napíše, páč je to zajímavé. A vy... Vy z toho uděláte aféru, a povykujete, jak se to zase o Rusku píše. Úžasné.8-o;-D

7 1
možnosti
OM

člověče, já jsem zas na oplátku fascinován vaším nepotlačitelným nutkáním zanadávat si a zakritizovat kdykoli, když vám to nehraje do noty. A jaká je podle vás asi tak demografická (píše se to s "m") křivka u nás? Vzestupná? Asi ne, viďte. Ale mnohoženstvím to nejspíš řešit nebudeme, co myslíte? Nebo snad ano? Ono je to tak, že aféru z toho dělá právě idnes, ve smyslu podívejte se, co se to v tom Rusku zase děje? Oni jim tam muslimové přerůstají přes hlavu. No to si na ně musíme dát dvojnásobně pozor! Takže já nepovykuji, jen to uvádím na pravou míru:-)

0 0
možnosti
OK

Jak psát o Rusku:

Když v Rusku vykolejí vlak, je nejprve třeba zjistit, zda vlak nevykolejil i jinde. Pokud ne, pak se pokusme nalézt alespoň havárii autobusu někde mimo Rusko. Když se ani to nepodaří, pak nějakou zajímavou autonehodu. Když ani to, tak alespoň nehodu opilého cyklisty. A pokud ani opilý cyklista není k mání, počkáme, až o vykolejení vlaku v Rusku napíší všechny světové deníky a pak napíšeme, že deníky píší o nehodě v Rusku, přičemž si vůbec nevšímají toho, jaký nepořádek je u nich doma.

6 1
možnosti
LN

...a kdyby ani to...pak je nutno zmínit že v americe tlučou černochy....

2 0
možnosti
Foto

prošel jsem si pár vašich blogů - buď nadáváte na naši republiku, nebo do nebes vynášíte Rusko.

Nechcete se odtud odstěhovat???

6 1
možnosti
OM

Snažím se, pane Matuško, pouze korigovat ten do nebe volající nesoulad a měření dvojí metrem, to strašení a vytváření paniky z Ruska, to podněcování k nenávisti k Rusům jen proti, že mluví rusky a narodili se tam, kde se narodili. Takže nevynáším Rusko do nebes, jen tvrdím, že to není všechno černobílé, Rusko Zlo a my Dobro. A naši republiku kritizuju právě proto, že jsem se tu narodil a cítím se být Čechem, proto si osobuji právo to tu kritizovat, aby se to zlepšilo a nebyli jsme tak zaslepení. O odstěhování popřemýšlím, když mi to navrhujete...:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1884x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik