Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Velmi hezky jste to napsal..diky.

0 0
možnosti

Také nemám ráda špatné oslovování! Američané nejsou Amíci a Rusové nejsou Rusáci! I zde v diskuzi kdosi takhle oslovuje a z blogerů je na oslovení "Rusáci" zatížen David Vlk... Jinak k článku, souhlas, až na to, že bych nezapomínala na Tolstého, a také na Gagarina, zítra bude 55. výročí jeho letu do vesmiru.

1 2
možnosti
Foto

Dotaz, Američané jsou Amíci, Mexičané a Kanaďané. Jak chcete sdělit, že hovoříte toliko o obyvatelích USA. Kdysi se jim říkalo yankee.

0 0
možnosti
Foto

Takovéto hodnocení je samo o sobě projev zbabělosti a ubohosti - je to taková reminiscence na Rudé právo.

2 1
možnosti
Foto

Koller ma naslapnuto v Kocaovych stopach ;-D

1 4
možnosti
EK

Rusáky ráda nemám a bojím se jich. Ovšem Kollerovi to jeho svaté zanícení nevěřím.

1 0
možnosti

Já zase jo...pamatuju Kollera ještě z Jasný páky, kdy jim komouši dělali peklo na zemi....Rv

4 1
možnosti
Foto

Typická aféra o ničem - Koller něco řekl a všichni se z toho můžou pominout. Jakmile se někdo dotkne Zemana, tak je hned "zkrachovalec a zaprodanec". Je zajímavé, že autor předhazuje "smetánce" nenávist vůči Rusku, ale sám se vůči USA projevuje úplně stejně. Nemyslím, že si má s Kollerem co vyčítat.

14 2
možnosti
Foto

Karel Havlíček Borovský... „... dosvědčiti mohu, že Rusové sostatními Slovany nikoli bratrsky, nýbrž nepoctivě a sobecky smýšlejí. To užjsou mi milejší Maďaři, kteří proti nám bojují otevřeně, než Rusové,přibližující se s jidášským polibkem, aby nás pak strčili do kapsy. Tito pánovépočínají všude místo ruský říkati a psáti slovanský, aby pak místo slovanskýzas také ruský říci mohli.“RvRv

8 3
možnosti
AK

Tak to budete jistě souhlasit s Borovským i v tomto: „Veliká většina našeho lidu proti této emancipaci Židů jest, že se mnohé obce brání tomu, aby se v nich Židé usazovali. Ba připouštíme ještě více a řekneme, že ani takovým obcím za zlé pokládati nemůžeme jejich bránění se proti Židům, když totiž povážíme činnost obyčejnou Židů jednotlivých (výminky jsou ovšem i zde) usazených mezi křesťany. Jak známo, považuje Žid dle svých náboženských předsudků každého jinověrce za nepřítele svého a dovoluje si proti němu všeličehož v obchodu, čehož si proti stejnověrci nedovolí... dále že Žid nikdy skoro živnost neprovozuje, při které by silně pracovati musel, že se vždy jen čachrování atd. drží...“

3 3
možnosti
JN

J57i72ř50í 56N55o19s21e39k

11. 4. 2016 11:42

Karma R^

Ani nevím, kdy přišlo do módy, že "umělci" radí těm u vesla a jsou dotčeni, když jejich rady nejsou přijaty s radostí a vděkem.

Radíval takový Mozart šlechtickému sponzorovi, jak na tu chamraď v podzámčí a co vzkázat knížeti či králi z druhého konce Evropy?

A takových případů najdu...

Nějak tomu nerozumím :-)

3 7
možnosti
DB

máme v naší zemi bohužel velmi mnoho lidiček, kteří se potřebují zviditelnit a myslí si, že z nich pak budou lidé.... to je ovšem krutý omyl, kterému podléhá kde kdo.

Citáty....myslet je velmi těžká práce, pro to se do toho pouští málokdo. H.Ford

kdyby lidé mluvili jen o tom, čemu rozumí, rozhostilo by se nesnesitelné ticho. autor neznámý

Asi se těmito myšlenkami pan muzikant očividně ještě nikdy nezabýval

2 5
možnosti
OZ

Koller není zrovna ten , kdo by se musel jakkoli zviditelňovat, že ano?

5 1
možnosti
MM

Od vás je to demagogie. Nikdo nepopírá přínos všech, které jste vyjmenoval, i mnoha dalších, jen jste opomněl vyjmenovat mnoho těch, kteří negativně a zásadně ovlivnili životy milionů lidí a to nejen v Rusku. Kladné zásluhy je třeba ocenit, ty zrůdně negativní označit a postavit se k tomu tak, aby se neopakovaly.

4 1
možnosti
AK

Asi máte na mysli bolševismus, ten byl ale do Ruska importován ze západu.

4 6
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1884x
Překladatel, publicista, básník.

Seznam rubrik